MY KTEO

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας διοργανώνει διήμερο εορταστικό bazaar στον χώρο του σχολείου το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019 από τις 11.00 έως τις 17.00 κάθε μέρα.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε σ’ ένα διήμερο χαράς και εκπλήξεων για όλους. Χειροποίητες κατασκευές παιδιών και γονέων, ζωντανή μουσική με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, Άγιος Βασίλης και face painting για λαμπερές παιδικές φατσούλες θα γεμίσουν το σχολείο και θα δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!!! Θα στηθεί ειδικός χώρος για την αποστολή γραμμάτων στον Άγιο Βασίλη, ενώ τη διασκέδαση θα συνοδεύσουν ζεστά ροφήματα, όπως σοκολάτα για τους μικρούς και κρασί για τους μεγάλους μαζί με λαχταριστά γλυκά!  Την Κυριακή στις 12 θα ξεκινήσει το πολυσυζητημένο κυνήγι θησαυρού, μια περιπέτεια γεμάτη γρίφους και μυστήριο, που κρύβει δώρα για όλους τους μικρούς μας φίλους!!!
Ταυτόχρονα με το διήμερο παζάρι θα πραγματοποιείται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, παιχνιδιών κλπ για την ενίσχυση αδύναμων οικογενειών. 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου εργάζεται εθελοντικά και στοχεύει στην πολύπλευρη στήριξη της μαθητικής κοινότητας του σχολείου σε υλικοτεχνικό, κοινωνικό, πνευματικό και ψυχαγωγικό επίπεδο. Τα έσοδα του Συλλόγου προκύπτουν κατά κύριο λόγο από τις δράσεις που διοργανώνει.
Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα μια δημόσια εκ μέρους σας αναφορά στην επικείμενη εκδήλωσή μας, όπως βεβαίως και η φυσική σας παρουσία κατά τη διάρκεια της εξέλιξής της, προκειμένου να διασκεδάσετε μαζί μας και να καλύψετε δημοσιογραφικά την προσπάθειά μας!


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας