MY KTEO

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Αλλάζει θέση η λαϊκή του Σαββάτου από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου- (ΒΙΝΤΕΟ)

 Σχετικά με την μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στην Χαλκίδα που συζητήθηκε στην χθεσινή συνεδρίασ του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του Σωματείου «Αγ. Παρασκευή» Άγγελος Μπαράκος ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, τόνισε πως «εμείς μια
χάρη θέλουμε, γιατί αυτή η καθυστέρηση δεν είναι θέμα δικό μας. Έχει γίνει από άλλους παράγοντες. Αυτό το διάστημα  δεν θα θέλαμε να γίνει αλλαγή, να πάμε αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά γιατί το Σάββατο αυτό που ζητάτε να γίνει η αλλαγή, θα υπάρχουν μέσα αυτοκίνητα και έτσι το χάνουμε. Περιμένουμε να δουλέψουμε στις γιορτές".

 Στην δική του τοποθέτηση ο Βαγγέλης Βασιλείου είπε πως «Θα έπρεπε η όλη διαδικασία να ξεκινήσει από τον Ιούνιο, δεν έγινε η μεταφορά λόγω εκλογών, δεν είναι ότι δεν θέλαμε, θέλαμε αλλά όχι μέσα στον Δεκέμβριο, μέσα στις γιορτές. Άλλο η μαναβική άλλο τα βιομηχανικά είδη».


Υπήρχε πράγματι μια μεγάλη καθυστέρηση, σε ότι μας αφορά, τόνισε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων. «Φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε όμως η τεράστια αυτή καθυστέρηση έχει δημιουργήσει μεγάλη επιβάρυνση στην γειτονιά. Στα προηγούμενα συμβούλια παρέστησαν κάτοικοι αυτής της περιοχής και δεσμεύτηκα να αλλάξει η λαϊκή πριν τις γιορτές. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας αλλά να ξέρετε ότι η γειτονιά, όλος ο κόσμος είναι ενήμερος. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, λυπάμαι πολύ αλλά ως Δήμαρχος δεν μπορώ να κάνω δεκτό το αίτημά σας. Θέλω να σας λέω πάντα αλήθειες, ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν μπορώ να μην επιτρέψω αυτή την αλλαγή».  Σκοπός της κάθε Δημοτικής αρχής είναι να βελτιωθούν οι λαϊκές αγορές, είπε μεταξύ άλλων ο Θεοφάνης Σπανός και το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία.