MY KTEO

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας μεταφέρεται στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι)


To Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μετακομίζει στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι), στην οδό 28ης Οκτωβρίου 81, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο. Το ακίνητο αποτελεί ευγενική παραχώρηση της κυρίας Χρυσούλας και του κυρίου Αντώνιου Αρμόνη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί τη Δράση «Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας» με σκοπό τη φροντίδα παιδιών, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους. Οι δυσκολίες αυτές μπορεί να οφείλονται είτε σε κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα είτε σε σοβαρά προβλήματα υγείας των γονέων με συνέπεια να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές ανάγκες των παιδιών τους. Βασικό μέλημα, είναι η υποστήριξη των παιδιών και κατ΄ επέκταση η ενίσχυση της οικογένειάς τους, προκειμένου να καταστεί λειτουργική και δυνατή να ανταποκριθεί στην ομαλή και υγιή ανάπτυξη του παιδιού.
Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να υποστηρίξει με τη σειρά του την παραπάνω δράση μπορεί να ενημερωθεί για τις περαιτέρω ανάγκες μας, είτε από το siteμας https://www.hamogelo.gr/gr/el/locations/imerisia-frontida-paidion-ston-mitika-eivoias/ είτε καλώντας στα τηλέφωνα 2221079788, 2221050199.
Θα ακολουθήσουν εγκαίνια.