MY KTEO

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Τοξότη να μην σου τα… λέει καλά αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου, δώσε λοιπόν προτεραιότητα
σε πιο εσωστρεφείς δράσεις, όπως είναι το διάβασμα. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου να αναλαμβάνει… δράση, η ημέρα σου δεν θα είναι εύκολη, αφού οι πρωτοβουλίες σου θα αντιμετωπιστούν με πολύ συντηρητικό πνεύμα ακόμη κι αν εσύ τα κάνεις όλα «τέλεια». Αντίθετα θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και σε πράγματα που έχουν μείνει πίσω.

Ταύρος
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Τοξότη να αναμοχλεύει οικονομικά θέματα, εκείνο που προέχει είναι το να «φυλάξεις τα ρούχα σου» και να μην ξανοιχτείς οικονομικά, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει κάποια εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Ίσα-ίσα που μπορεί να σου τύχουν καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να μείνεις μέσα και να διαβάσεις ή να δεις μια ταινία.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντί σου δημιουργεί επιπλοκές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν κάτι δεν σου αρέσει ή δεν το αντέχεις, δεν έχεις παρά να βάλεις ένα «στοπ» μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα με τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου, οι οικονομικές πιέσεις αυξάνονται, κόβοντάς σου ίσως κάποια αγοραστικά σχέδια που έκανες. Θα χρειαστεί λοιπόν από την πλευρά σου σύνεση και πνεύμα λιτότητας, ενώ αν σου ζητηθούν δανεικά, το σοφότερο θα ήταν να πεις όχι, εκτός πια κι αν τα… κλαις προκαταβολικά!

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Τοξότη να τονίζει τα εργασιακά σου, θέτοντας πιεστικά ζητήματα, η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά για ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα, τόσο σε άψυχο, όσο και σε έμψυχο υλικό. Σε κάθε περίπτωση όμως μην το… παρακάνεις αφού δεν θέλει και πολύ να «ταβλιαστείς»,. Παράλληλα, ο Κρόνος απέναντί σου σε πιέζει να επικεντρωθείς σε ένα σοβαρό θέμα, που αφορά κυρίως σε μια σχέση ή συνεργασία και για την ώρα δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση.. Σε συμφέρει λοιπόν να «παγώσεις» τα πράγματα κι όχι να προσπαθείς μάταια, κόντρα στο ρεύμα.

Λέων
Γενικά: Ο Ήλιος στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε συναισθηματικά ζητήματα, είτε δικά σου, είτε ενός αγαπημένου σου προσώπου, αφού αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο για σένα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να διεκπεραιώσεις εργασίες με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν, έχοντας ίσως κι έναν επιπλέον «βραχνά» εξ αιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων που καθιστούν αδύνατη την διεκπεραίωση ακόμη και απλών ζητημάτων. Επιπλέον, δώσε προσοχή και στην υγεία σου, κόβοντας μια κακή συνήθεια.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ήλιος στον Τοξότη, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, περισσότερο όμως για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, παρά για να κάνεις νέα ξεκινήματα κι ανοίγματα. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να στενοχωρηθείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου ήσουν, δες το όμως σαν αφορμή για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, τότε και θα σου έρθει πιο εύκολο και θα δικαιωθείς στην πράξη!

Ζυγός
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Τοξότη να… βραδυπορεί οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα γίνουν «της υπομονής», μπορείς ωστόσο να το ρίξεις στο διάβασμα! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να μπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ είναι πιθανό να προκύψει πρόβλημα με ένα μέλος της οικογένειά σου. Αν πάλι δεχθείς κόσμο στο σπίτι σου και «τσακιστείς» να τον εξυπηρετήσεις, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις, καλύτερα λοιπόν να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας προτεραιότητα στο σιγύρισμα και την τακτοποίηση του χώρου σου, όχι όμως για να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων αλλά τις δικές σου.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ήλιος στον Τοξότη σε στρέφει σε οικονομικά ζητήματα σου θέτει ωστόσο σύνθετα προβλήματα με την βασική σου προτεραιότητα να είναι η αποκατάσταση μιας ζημιάς ή η κάλυψη μιας υποχρέωσης που δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό περιόρισε τα έξοδά σου. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό οίκο σου, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου γίνονται της… υπομονής και μάλλον δεν έχει νόημα να επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν σου «βγαίνει». Αντίθετα σε συμφέρει να παραμείνεις «εντός των τειχών», κάνοντας δουλειές που έχουν μείνει πίσω ή απλά διαβάζοντας κάτι που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου, ξεχνά για λίγο την ξεγνοιασιά του, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει κι εσύ να σοβαρευτείς, αφού σε περιμένουν δύσκολα και σύνθετα προβλήματα. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να επικεντρωθείς στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, ενώ αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις χρήματα να είσαι βέβαιος/η ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν στην ώρα τους, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι δεν ευνοούνται οι αγορές αλλά στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις κάτι ή να συμβουλέψεις κάποιον/α, τότε θα πετύχεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ήλιος στον Τοξότη σε φορτώνει με επιπλέον εργασίες, κάτι βέβαια που δεν σε πτοεί καθόλου, αφού « είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια». Πρόσεξε ωστόσο να μην επιβαρύνεις την υγεία σου, προσπαθώντας να τα κάνεις όλα όπως πρέπει. Έτσι κι αλλιώς πάντως, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, ποντάροντας τόσο στο φιλότιμό και τις ικανότητές σου, όσο και στις… ενοχές που θα σου φορτώσουν! Ακόμη όμως κι αν πιεστείς πολύ, φρόντισε να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τις προϋποθέσεις σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια.

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Τοξότη το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις φιλίες σου αλλά και σε συλλογικότητες, αν όμως τα όσο βλέπεις και γίνονται δεν σου αρέσουν, πάρε το καπελάκι σου και… άντε γεια! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να κάνεις υπομονή και να περιορίσεις τις κινήσεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις τους σκοπούς σου. Επιπλέον, κάτι που θα «στραβώσει» θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια ενόχληση στην υγεία σου ή την υγεία ενός δικού σου ανθρώπου.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ήλιος στον Τοξότη «φωτίζει» μεν ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό εγχείρημά σου, τα πράγματα όμως δεν θα είναι εύκολα για σένα, ίσως μάλιστα να εισπράξεις ένα «όχι» από έναν ισχυρό παράγοντα ή να κριθείς αυστηρά για τις επιλογές σου Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να απογοητευθείς από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ίσως όμως να φταις κι εσύ που δεν βάζεις όρια σε άτομα ή φορείς που εκλαμβάνουν την φιλοτιμία και το αίσθημα ευθύνης σου, ως αδυναμία. «Παίζει» ωστόσο και το ενδεχόμενο να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που περνά δύσκολα.


astrology.gr