MY KTEO

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία να σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι πιθανό να επισημοποιηθεί μια κατάσταση υπέρ σου ή να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Ίσως βέβαια να πάρεις και το κάτι τι σου ως... προίκα! Επιπλέον, αναμένεται μια... ευτυχής σύμπτωση στα εργασιακά σου και δεν χρειάζεται να επιλέξεις έναν δύσκολο δρόμο από την στιγμή που σου προσφέρεται ο εύκολος. Πρόσεξε μόνον μην «παρεκκλίνεις» πολύ στην διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια συναισθηματική θύελλα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σηματοδοτεί «τυχερά» και ανέσεις και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να «κόψεις» την τύχη σου, αφού οι πιο εύκολες «πόρτες» είναι οι… ανοικτές! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές κάθε είδους, στην λογική του ότι το ακριβό αξίζει τρεις φορές τα λεφτά του. Παράλληλα, έρχονται περισσότερες νέες και διασκεδαστικές γνωριμίες, με μια από αυτές να ξεχωρίζει, προσφέροντάς σου λύσεις και διεξόδους σε ότι σε απασχολεί. Ίσως πάλι να επωφεληθείς από τις επιτυχίες φίλων. Κατά τα άλλα όμως ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί την επανεμφάνιση ενός παλιού προβλήματος.

Δίδυμοι
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ και μάλιστα χωρίς να ξοδευτείς απαραίτητα, αφού «παίζει» το να σου το δωρίσουν! Φυσικά έχεις κι εσύ δικαίωμα να «σκλαβώσεις» τους άλλους με μια ανάλογη κίνηση, μάλλον όμως θα… κοιτάξεις να επωφεληθείς από επενδύσεις ή τυχερά παιχνίδια, τώρα που μπορείς! Επιπλέον ευνοείσαι τόσο σε ζητήματα καριέρας, όσο και στις κοινωνικές φιλοδοξίες σου ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί την αναβίωση πολιτικών παθών.

Καρκίνος 
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα παίξει θετικό ρόλο στην διευθέτηση θεμάτων στα οποία οι εντυπώσεις μετράνε κι ανοίγουν «πόρτες». Και με τόσο... μαζεμένα «τυχερά», η αίσθηση που έχεις, ότι όλα θα πάνε σούπερ, θα επιβεβαιωθεί αρκεί να μην «απλωθείς» πέραν των ορίων σου. Επιπλέον, έρχονται καλές ειδήσεις αλλά και μετακινήσεις ή επαφές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όπου θα ξεχάσεις κάθε στενοχώρια σου, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν αξιοσημείωτες ανέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί έναν συναγερμό με αφορμή μια μια παλιά επαγγελματική, όσο και οικογενειακή υπόθεση.

Λέων
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα ωφεληθείς από κάποιες παρασκηνιακές συνεννοήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από μια σύμπτωση,. Φυσικά μπορείς απλά να… τεμπελιάσεις και να απολαύσεις τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής! Επιπλέον, φέυγουν οι οικονομικές σκοτούρες σου και η θετική ψυχολογία σου ενδέχεται να σου φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, καλό είναι όμως εκτός από τα έξοδα... καλοπέρασης, να κλείσεις και κάποιες «τρύπες» στον προϋπολογισμό σου, τώρα που μπορείς. Παράλληλα βέβαια ο Χείρωνας στον Κριό επαναφέρει στο προσκήνιο παλιές διαφορές με έναν συγγενή σου.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε βοηθά να περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή κοινωνική εκδήλωση, διώχνοντας κάθε υποψία μοναξιάς. Βάλε λοιπόν στην άκρη όλα τα «σοβαρά» κι απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται. Ίσως μάλιστα να γνωρίζεις κι έναν «ισχυρό», που θα εκδηλώσει την πρόθεση να σε στηρίξει στις προσπάθειές σου. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να γίνεις αποδέκτης προτάσεων που... συμφέρουν, «άρπαξε» όμως άμεσα τις ευκαιρίες σου. Παράλληλα βέβαια ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει έναν... πανικό με αφορμή παλιά χρέη, που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Ζυγός
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συμβάλλει στην επαγγελματική πρόοδό σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την προτίμηση που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο. Μένει ωστόσο το να αξιοποιήσεις άμεσα την ευκαιρία σου, αφού αύριο το... πουλάκι θα πετάξει! Επιπλέον μπορεί να απαλλαγείς από κουραστικά καθήκοντα, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου. Μην το ρίξεις όμως και πολύ στο... σορολόπ, χαλώντας την δίαιτά σου! Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας απέναντί σου σηματοδοτεί την αναζωπύρωση μιας παλιάς έχθρας 'η/και την έλευση ενός ατόμου που σου ζητάει τα... ρέστα για κάτι που έγινε στο παρελθόν.

Σκορπιός
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει περισσότερες ευχάριστες ή ξένοιαστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα αξέχαστο ταξίδι. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις κάποιο «χαρτί» ή να αποβεί υπέρ σου μια νομική υπόθεση, ενώ έχεις να λαμβάνεις και μέσω της εύνοιας ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, έρχονται περισσότερες όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί μια έλλειψη ομοψυχίας στα εργασιακά ή/και την καριέρα σου.

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οικονομικές έγνοιες και σκοτούρες, φρόντισε μόνον να μην προχωρήσεις σε έναν άσκοπο δανεισμό και σε αχρείαστες σπατάλες . Επιπλέον, οι όποιες επενδυτικές βλέψεις σου θα στεφθούν με επιτυχία, ενώ έχεις «άστρο» και στα τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας, ίσως μάλιστα να λάβεις και βοήθειες από την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να αναβαθμιστεί γενικότερα η ποιότητα της ζωής σου. Κατά τα άλλα όμως ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί μια μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό από τους άλλους και η συνδρομή τους σε όλα τα επίπεδα μόνον καλά θα φέρει. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση που σε απελευθερώνει ή διευρύνει τις προοπτικές σου, «παίζει» ωστόσο και το ενδεχόμενο να μοιραστείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις έξω, να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις με κόσμο, ενώ είναι πιθανό να σου χαρίσουν ή να αποκτήσεις ένα μέσον που αναβαθμίζει τις δυνατότητές σου Παράλληλα όμως ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί κινδύνους σε κλειστό χώρο ή μια ενδοοικογενειακή διαμάχη.

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα στην δουλειά σου χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα ή απλά να απαλλαγείς από ευθύνες, κάτι που θα σου δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσεις και γενικότερα να κάνεις ότι επιθυμείς, πρόσεξε μόνον μην... εξοκείλεις στην διατροφή σου! Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις με εύκολο τρόπο κάτι που θες πολύ, γι’ αυτό δοκίμασε την τύχη σου κι ύστερα… σπατάλησε ότι σου περισσεύει! Παράλληλα βέβαια, με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να ξεθάψεις κάτι που είναι σχετικά επικίνδυνο.

Ιχθύες
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που δηλώνουν πρόθυμα να σου παράσχουν κάποιες διευκολύνσεις, ίσως όμως να τα… ταράξεις κι εσύ στα «θα», μέσα σε ένα γενικά εορταστικό κλίμα! Επιπλέον βέβαια, δεν αποκλείεται να χαρείς από την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα είσαι πολύ κοντά και σε μια σημαντική προσωπική επιτυχία ή αναγνώριση, ίσως μάλιστα να δρέψεις δάφνες που κανονικά ανήκουν σε... άλλον/η! Κατά τα άλλα όμως, με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να απειληθούν τα κεκτημένα ή οι προμήθειές σου, γι' αυτό... πρόσεχε!


astrology.gr