MY KTEO

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινότητας Χαλκίδας (βίντεο)



Μετά από τη συζήτηση σαράντα θεμάτων η συνεδρίαση της Κοινότητας Χαλκίδας τη Δευτέρα το απόγευμα, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Σε πιο χαλαρό κλίμα και παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Εκτός από τους συμβούλους το «παρών» έδωσαν και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κεράτσας, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων Χάρης Καραμάντουλας.

Απευθυνόμενη στους συμβούλους της Κοινότητας η Δήμαρχος τους ζήτησε όταν έρχονται σε γνώση των προβλημάτων των πολιτών να απευθύνονται αμέσως στις αρμόδιες υπηρεσίες κι αν χρειαστεί και στους αρμόδιους αντιδημάρχους ή προέδρους, ώστε τα προβλήματα να λύνονται εν τη γενέσει τους και να μην καθυστερούν. «Πρέπει να φροντίσετε να λύνονται τα ζητήματα. Αυτός είναι ο ρόλος σας. Έχετε μια αμεσότητα. Είστε κοντά στον πολίτη. Φροντίστε να έρχεστε σε επαφή με τις υπηρεσίες και τους αρμόδιους αντιδημάρχους» είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Βάκα. Επίσης αναφέρθηκε και στον Πρόεδρο της Κοινότητας, Θεόδωρο Γιαννούκο, λέγοντας ότι είναι ένας ειλικρινής άνθρωπός και ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον κ. Γιαννούκο και την κ. Βάκα, με την ευχή τους να είναι το 2020 ένα δημιουργικό για όλους έτος. Το φλουρί το κέρδισε ο σύμβουλος της παράταξης του Βασίλη Καθαροσπόρη, Σωτήρης Βασιλείου, ο οποίος και παρέλαβε το δώρο του, μια εικόνα της Παναγίας, από τον Πρόεδρο της Κοινότητας.