MY KTEO

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Αποκάλυψη - βόμβα Γουίλιαμ για Χάρι: Έσπασε τη σιωπή του ο πρίγκιπας

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί η βασίλισσα Ελισάβετ
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πολύ στεναχωρημένος που η στενή σχέση που είχε κάποτε με τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι, έχει αλλάξει, όπως τόνισε ένας στενός του φίλος στην Dailymail.

Το Megxit μεγάλωσε το χάσμα μεταξύ των δύο αδελφών και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Γουίλιαμ σοκαρίστηκε από την απόφαση του αδελφού του να κάνει την ανακοίνωση κρυφά από την οικογένεια.
Τα δύο αδέλφια θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η βασίλισσα Ελισάβετ για την κρίση που προέκυψε από την κίνηση αυτή του Χάρι.

Δείτε τι είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον αδερφό του Χάρι:
- Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θεωρεί αδιανόητη την συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι.
- Σύμφωνα με φιλική πηγή του πρίγκιπα Γουίλιαμ που επικαλούνται οι Sunday Times ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου φέρεται να είπε για τον αδερφό του: «Σε όλη μας τη ζωή καταλάβαινα τον αδερφό μου. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες».
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον συγκεκριμένο φίλο ότι είναι πολύ στεναχωρημένος με την κατάσταση αλλά ελπίζει ότι θα έρθει κάποια στιγμή που το ζευγάρι τον Σάσσεξ θα είναι και πάλι στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας.
- Η πρώτη μεγάλη ρήξη στις σχέσεις των δύο αδερφών ήρθε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το παλάτι του Κένσινγκτον όπου μένει μόνιμα ο αδερφός του και η οικογένεια του.
- «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το μόνο που μπορώ εγώ να κάνω είναι να τους υποστηρίζω και να ελπίζω ότι με τον χρόνο θα είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Θέλω όλοι να παίζουμε στην ίδια ομάδα» δήλωσε ο Γουίλιαμ.

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί η βασίλισσα
Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ κάλεσε σε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer. Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές.


Newsbomb.gr