MY KTEO

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας για την απεργία στον ΟΤΕ

Εδώ και τρείς εβδομάδες οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, που δεν αποτελεί είδηση για τα κατευθυνόμενα Μέσα Ενημέρωσης.
Η διοίκηση του ΟΤΕ,  εκμεταλλευόμενη τις αντεργατικές πολιτικές και  την απελευθέρωση της
εργοδοτικής αυθαιρεσίας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που κατήργησε την προστατευτική πολιτική των εργασιακών δικαιωμάτων, αντί για  διάλογο με τους εργαζόμενους και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους, προχώρησε σε μηνύσεις  οι οποίες  οδήγησαν σε συλλήψεις απεργών.
Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων   από τη διοίκηση του ΟΤΕ προκειμένου να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και τις διεκδικήσεις τους, να απεμπολήσουν το δικαίωμά τους για εργασία.
Η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός της Διοίκησης του ΟΤΕ και ο αντεργατικός και αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα περάσουν. Ο αγώνας των εργαζομένων στον ΟΤΕ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων απέναντι στα σχέδια κυβέρνησης – ΣΕΒ για πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και θα συνεχιστεί με τη συμπαράσταση όλων μας, μέχρι τη νίκη.