MY KTEO

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το 3ο Καρναβάλι Αλιβερίου!


Άλλαξε ημερομηνία το τρίτο καρναβάλι Αλιβερίου, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων! Συγκεκριμένα Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου! Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνεχίζει την ωραία και επιτυχημένη παράδοση που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια
διοργανώνοντας το «3ο Καρναβάλι Αλιβερίου»!
Γλέντι, χορός, κέφι, μουσική, είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει για εσάς ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου!  Άρματα και Kαρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στις 13:00 στην πλατεία Ζωντου.
Στις 13:45 η φαντασμαγορική παρέλαση Aρμάτων και Kαρναβαλιστών ξεκινά! Πλήθος αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, ξεσηκώνοντας  με ξέφρενους ρυθμούς το όμορφο Αλιβέρι!
Στις 19:00 η γιορτή μεταφέρεται στον Κάραβο, για την καύση του Καρνάβαλου, ο οποίος αν έχουμε καταλάβει σωστά από τις αφίσες με τα σλόγκαν του Αλιβεριώτικου Καρναβαλιού θα είναι ο Κορονοιός! 
Την ίδια στιγμή η θεματολογία του άρματος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου παραμένει μυστική αλλά όπως λένε όσοι γνωρίζουν θα είναι μια έκπληξη που υπόσχεται να εντυπωσιάσει!
Τη παρουσίαση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου, η οποία θα είναι ντυμένη Βασίλισσα των Παγωνιών!