MY KTEO

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα κάποια πράγματα που κρύβονται βαθιά μέσα σου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αλλά ακόμη κι αν… δεν αρέσουν, σίγουρα υπάρχουν και «θησαυροί» ανάμεσα τους. Επιπλέον, οικονομικά και επαγγελματικά μπορεί μεν να ωφεληθείς από απώλειες ή ζημιές άλλων, υπάρχει ωστόσο και το… άλλο σενάριο, να αποφασίσεις το τι θα πράξεις κάτω από το βάρος εκβιαστικών πιέσεων κι εδώ είναι που πρέπει να βρεις τον τρίτο δρόμο μεταξύ… γκρεμού και ρέματος! Παράλληλα, με τον Δία και τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οι φιλίες σου είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε επιβοηθητικές και προβληματικές.

Ταύρος
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα βάζει έναν… αστερίσκο σε σχέση με το ποιόν των συνοδοιπόρων σου που μπορεί να μην είναι και τα… καλύτερα παιδιά! Επιπλέον, μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου φαίνεται να… αξιολογείται από το σύμπαν, που μπορεί να αποφασίσει την λήξη της χωρίς να σε ρωτήσει, διατηρείς όμως κι εσύ το δικαίωμα να την τελειώσεις, ύστερα από κάποια πράγματα που θα συμβούν και δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Παράλληλα, με τον Δία και τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στο να ακολουθήσεις τον πολύ εύκολο ή τον πολύ δύσκολο δρόμο.

Δίδυμοι
Γενικά: Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα το καλό σενάριο είναι να επωφεληθείς οικονομικά ή/και στα εργασιακά σου, ύστερα από ανακατατάξεις που θα γίνουν, αν όμως είσαι εσύ ο/η άτυχος/η της υπόθεσης, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε δύσκολη θέση ύστερα από εξελίξεις που δεν τις ορίζεις εσύ. Επιπλέον, η υγεία σου βρίσκεται σε κομβικό σημείο και απαιτούνται αποφάσεις, που θα την βάλουν στον… σωστό δρόμο! Παράλληλα, με τον Δία και τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου δεν πρέπει να είσαι ούτε πολύ επιπόλαιος/η, ούτε πολύ αγχωμένος/η με τις υποθέσεις σου, αντίθετα μια δημιουργική ανασφάλεια θα σε κρατήσει σε ασφαλή πλαίσια.

Καρκίνος 
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα συνηγορεί σε ξεκαθαρίσματα ή σε κάτι καθοριστικό σε μια συνεργασία σου ή/και στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να διατρέξει κίνδυνο ένας δικός σου άνθρωπος. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να μην είσαι ανυποψίαστος/η, αφού πρώτον είναι… άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και δεύτερον πάντα υπάρχουν και οι… κακοί της υπόθεσης! Παράλληλα με τον Δία και τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου, ότι μπαίνει από την μια… τσέπη, βγαίνει από την άλλη, πολλά εξαρτώνται όμως και από το αν θα ακολουθήσεις μια ισορροπημένη οικονομική πολιτική ή όχι.

Λέων
Γενικά: Με τον Δία και τον Κρόνο στον 7ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζουν ο καθένας με τον δικό του διαφορετικό τρόπο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το ζητούμενο είναι να μην κινηθείς στα άκρα αλλά στα πλαίσια του «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σημάνει την ώρα που πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, είτε στα εργασιακά σου, είτε στα οικογενειακά-περιουσιακά σου κι αν αφήσεις την… μοίρα να τις πάρει, το αποτέλεσμα μπορεί να μην σου αρέσει, γι’ αυτό πάρε τις πρωτοβουλίες σου, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο κι αν χρειαστεί την… Κόπρο του Αυγεία!

Παρθένος
Γενικά: Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να βγει στο φως η υπονομευτική δράση ενός ατόμου, που έχει τους δικούς του λόγους για να σε ζηλεύει ή/και να μην θέλει το καλό σου κι από την στιγμή που θα το... πάρεις μυρωδιά το να ξεκόψεις μαζί του είναι μονόδρομος. Ίσως όμως και να συμβεί κάτι δυσάρεστο στην ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, να προσέχεις κι εσύ τις επαφές σου με αγνώστους, αφού κρύβουν κινδύνους. Παράλληλα, με τον Δία και τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να κινηθείς ισορροπημένα στα εργασιακά σου, αφού η μια ακραία επιλογή θα φέρει την αντίθετη της!

Ζυγός
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κρυφές παραμέτρους σε σχέση με τα οικονομικά σου ή/και τα περιουσιακά σου, διαφωτίζοντας σε για το… πως ακριβώς έχουν τα πράγματα, ίσως όμως να σου προκύψουν αναγκαία έξοδα για επισκευές στον χώρο σου και μάλιστα... underground! Επιπλέον, καλό είναι να μην ανοίξεις σε αγνώστους, ούτε να πας κάπου που δεν ξέρεις κόσμο. Παράλληλα, με τον Δία και τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου θα συμβιβαστείς με έναν… χρήσιμο περιορισμό προκειμένου να πάρεις κάτι που επιθυμείς αλλά έτσι είναι η ζωή, δεν γίνεται να τα έχεις όλα όπως τα θες!

Σκορπιός
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε θέση υπεροχής απέναντι σε όσους/ες δεν δίνουν σημασία σε αυτά που γίνονται κρυφά, επειδή ωστόσο μερικές φορές η άγνοια σε κάνει και πιο… ευτυχή, πρόσεξε μήπως ενεργοποιήσεις καταστροφικές τάσεις που ελλοχεύουν μέσα σου ή μήπως μπλέξεις άσχημα, προσπαθώντας να αποκαταστήσεις το δίκιο, όπως το βλέπεις εσύ. Επιπλέον, φαίνεται να κρίνεται σε… απόλυτο βαθμό η σχέση σου με έναν γείτονα ή συγγενή σου! Παράλληλα, ο Δίας και ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου, συνηγορούν στην εναλλαγή ευχάριστων και δυσάρεστων καταστάσεων στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου.

Τοξότης
Γενικά: Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, το παρασκήνιο ή/και η βούληση όσων ασκούν κρυφή εξουσία είναι που θα κρίνει την εξέλιξη μιας οικονομικής υπόθεσης σου, που σημαίνει ότι αν δεν έχεις τις… άκρες σου, εύκολα μπορεί να βρεθείς στην πλευρά των χαμένων. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να φυλάγεσαι από την δράση παρανόμων, που επιβουλεύονται τα κεκτημένα σου, ίσως όμως να αποκαλύψεις και μια σχετική… ατιμία! Παράλληλα, με τον Δία και τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό οίκο σου είναι σκόπιμο να συνδυάσεις ψυχαγωγία και καθήκον, αφού αν κινηθείς έχοντας στο μυαλό σου μόνο την πρώτη, θα συμβεί κάτι που θα σου την βγάλει… ξινή!

Αιγόκερως
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα βγάζει τα… μέσα, έξω και σε ψυχολογικό επίπεδο καλείσαι να βρεις την αλήθεια σου, χωρίς να σε κυριεύσουν αρνητικά συναισθήματα ή/και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ίσως βέβαια να εκδηλωθεί και κάτι στην υγεία σου, αφού το ζητούμενο είναι η κάθαρση σου από οτιδήποτε σε υπονομεύει και οργανικά. Επιπλέον, να είσαι προσεκτικός/η στις κοινωνικές συναναστροφές σου, ιδιαίτερα με άτομα που δεν ξέρεις... από πού κρατά η σκούφια τους! Παράλληλα, με τον Δία και τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να βάλεις φρένο σε αχρείαστα έξοδα, χωρίς όμως να γίνεις και... τσιγκούνης!

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σου να συνηγορούν ο ένας στα εύκολα κι ο άλλος στα δύσκολα, θα πρέπει να κινηθείς κι εσύ ισορροπημένα έχοντας μεν επίγνωση των καθηκόντων σου αλλά και του ότι η ζωή είναι… ωραία! Ίσως πάλι να υπάρξει μια διαδοχή καταστάσεων που οι μεν θα σε ευχαριστήσουν και οι δε θα σε προβληματίσουν. Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα να παίρνει… απόλυτη θέση για την θέση σου στην κοινωνία ή/και την καριέρα σου, το καλό σενάριο είναι να ωφεληθείς ύστερα από την… καταστροφή άλλων, υπάρχει ωστόσο και το κακό που σε θέλει θύμα μιας άνομης ή υποχθόνιας πρακτικής.

Ιχθύες
Γενικά: Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα οι φιλίες και οι συναναστροφές σου βρίσκονται σε μια φάση που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια και το σωστό από την πλευρά σου θα ήταν να απομακρυνθείς από όποιον/α λειτουργεί «τοξικά» στην ζωή σου κι αν αυτό είναι κάτι που δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη, θα το… πάρεις το μήνυμα! Ίσως βέβαια να συμβεί και κάτι δύσκολο σε έναν φίλο ή μια φίλη σου, που βρίσκεται μακριά σου. Παράλληλα με τον Δία και τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να βρεις το μέτρο ανάμεσα στην προσφορά σε όποιον/α έχει πρόβλημα και στο να… μην δίνεις τα άγια στα σκυλιά!


astrology.gr