MY KTEO

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθούν να ηρεμήσεις μακριά από εντάσεις, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από ενημερώσεις
για τα παρασκηνιακά δρώμενα προσωπικών υποθέσεων. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου ενώ είναι πιθανό είτε να υποδεχθείς-φιλοξενήσεις κόσμο, είτε να μετακομίσεις εσύ κάπου αλλού, αναβαθμίζοντας σε κάθε περίπτωση την ζωή σου. Ανάλογα θετικές είναι οι προδιαγραφές και στην καριέρα σου, αφού έχεις την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων αλλά και την τύχη με το μέρος σου!

Ταύρος
Γενικά: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Ιχθύς να διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο, να εμπλουτίζουν τα ενδιαφέροντά σου, η ημέρα έχει σίγουρα θετικό πρόσημο, ανεξάρτητα με το αν «βγάλεις» κάτι στο υλικό πεδίο, κοίταξε λοιπόν να περάσεις καλά χωρίς άλλες αξιώσεις. Παράλληλα, με την αντίθεση Σελήνης-Δία η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι γόνιμη σε μετακινήσεις κι επαφές κι έχεις να ωφεληθείς πολλά από τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς ενισχύουν το πρεστίζ σου και ευνοούν κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου που «σε πάει», έχοντας ίσως και… άλλες βλέψεις για το άτομό σου! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις υπέροχα αξεσουάρ ομορφιάς και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, κυρίως μέσα από την ενημέρωσή σου για αγοραστικές ευκαιρίες ή κάποια «κόλπα» που θα σε εξυπηρετήσουν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα έμβασμα ή μια καλή είδηση γύρω από την πορεία μιας επένδυσής σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Ιχθύς, πέρα από τις εκδρομές και τις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, θα έχεις την ευκαιρία για να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που σε κάνουν να φαντάζεις ακόμη πιο όμορφος/η! Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σε εφοδιάζει με την… ικανή και αναγκαία τύχη, ώστε όλα να σου έρθουν «δεξιά», χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις καν για αυτό. Σκέψου λοιπόν πόσα περισσότερα θα πετύχεις, αν συνδυάσεις την τύχη με την προσπάθεια. Υπάρχει φυσικά και η καθαρά ψυχαγωγική διάσταση των πραγμάτων, η οποία δεν… σηκώνει υπευθυνότητες!

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου φέρνουν οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος. Κάνε λοιπόν το… κομμάτι σου και απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται! Ίσως μάλιστα να διευκολυνθείς οικονομικά και στις σπουδές σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου στέλνει όνειρα και διαισθήσεις κι εσύ δεν έχεις παρά να τους δώσεις βάση. Επιπλέον μπορεί να μάθεις διάφορα μυστικά αλλά και να επωφεληθείς από μια παρασκηνιακή βοήθεια, όσον αφορά δε σε ζητήματα υγείας και διατροφής, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τις εναλλακτικές που διαθέτεις.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργούν γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις. Επιπλέον παίρνεις «πόντους» λόγω της γοητείας που ασκείς, με την «εξαργύρωσή» τους να μην έγκειται μόνον σε λόγια αλλά και σε έργα! Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία ευνοεί και με… το παραπάνω τα κοινωνικά σου ανοίγματα, εμπλουτίζοντας τον κύκλο των θαυμαστών-τριών σου με νέες αφίξεις κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις «κτίζοντας» την κοινωνική εικόνα σου.

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοούν τα εργασιακά σου και είναι πιθανό να γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προσφέρουν ένα «πακέτο» ευεξίας αλλά και να αποκτήσεις ένα pet. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σηματοδοτεί μια αναπτυξιακή φάση σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι άλλο αποτελεί ζήτημα αιχμής για σένα, ίσως μάλιστα να συμβούν καλά και στην οικογένειά σου. Επιπλέον, αναμένεται να γνωρίσεις πολύ κόσμο και να δικτυωθείς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως όλες οι επαφές σου θα είναι και αξιόπιστες.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να διασκεδάσεις αλλά και να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές σου πτυχές μέσα από το παιχνίδι. Όσο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν… ξεκολλάνε από δίπλα σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια μεγάλη χαρά από αυτά. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία φέρνει περιπάτους, εκδρομές ή ταξίδια με «μπόνους» κάποιες γνωριμίες με άτομα που η επικοινωνιακή «χημεία» μεταξύ σας θα είναι έκδηλη. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για πρόσωπα και πράγματα, «κόψε κάτι» όμως στα όσα υπερβολικά σου λένε.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνουν μια ευνοϊκή περιουσιακή ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένειά σου. Αν πάλι ψάχνεις για σπίτι ή δουλειά, θα βρεις αυτό που ζητάς. Επιπλέον, σε καλούν να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να αξιοποιήσεις την αίσθηση που προκαλείς σε πάρτι και δεξιώσεις, είτε εντός, είτε… εκτός έδρας! Παράλληλα, όσον αφορά στα οικονομικά σου. η αντίθεση Σελήνης-Δία σε κάνει να μοιάζεις με παιδί σε λούνα παρκ, και ως… συνήθως ότι θελήσεις, θα το έχεις, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από «καραμπόλες» και τυχαία περιστατικά.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου φέρνουν εκδρομές ταξίδια, ευχάριστες ειδήσεις αλλά και «χαριτωμένες» γνωριμίες, συμβάλλοντας στην δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που κάνουν την ζωή σου πιο όμορφη. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία φέρνει νέες υποψηφιότητες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και στην παρούσα φάση η μια πρόταση μοιάζει καλύτερη από την άλλη. Ωστόσο η φυσική σου τάση να λειτουργείς επιφυλακτικά απέναντι σε «υπερβολές» μπορεί τελικά να σου… κόψει την τύχη!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοούν τα οικονομικά σου και πέρα από τα κεράσματα, ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση που θα σε πάει μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ύστερα από την μεσολάβηση κάποιου/ας. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου προσφέρει μια σειρά από προοπτικές και διευκολύνσεις γύρω από εργασιακά θέματα, δεν θα έπρεπε ωστόσο να δώσεις βάση σε υποσχέσεις χωρίς πρώτα να τις «δέσεις», ενώ αν σου προκύψουν έξτρα «τρεχάματα», σίγουρα υπάρχουν άλλοι/ες που μπορούν να τα αναλάβουν! Στην διατροφή σου πάλι, αναμένονται καταχρήσεις.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε θέλουν πιο κοινωνικό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς την θετική προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου. Επιπλέον, ίσως προβείς σε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, που θα κάνει τους άλλους να σε θαυμάσουν ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου ανοίγει την όρεξη για νέες γνωριμίες και όσο περισσότερο «κυκλοφορήσεις» τόσο πιο πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες σου να ανταλλάξεις απόψεις επί παντός επιστητού, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και οι πιο προσωπικές στιγμές, έστω και στα πλαίσια ενός απλού φλερτ!


astrology.gr