MY KTEO

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα έχεις να κάνεις με άτομα ή κυκλώματα, που δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στο συμφέρον τους και είτε θα συμβιβαστείς με αυτήν την πραγματικότητα και θα μπεις κι εσύ στο... κόλπο, είτε θα κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στην ζωή σου. Αν τώρα θελήσεις να πας κόντρα, να ξέρεις ότι παίζεις το... κεφάλι σου κορώνα γράμματα! Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι πιθανό να ταξιδέψεις παρέα με τις.... αναμνήσεις σου ή κάποια ρετρό ερεθίσματα αλλά και προς συνάντηση ενός προσώπου με το οποίο σας συνδέουν πολλά από το παρελθόν.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δρομολογεί τετελεσμένα στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και υπόγειες διεργασίες προς αυτήν την κατεύθυνση και αν... δεν συμμετέχεις σε αυτές, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα τους ή χρησιμοποιηθείς ως πιόνι! Επιπλέον είναι σκόπιμο να κάνεις μια ριζική αποτοξίνωση στον οργανισμό σου αλλά κι ένα τσεκ απ στην υγεία σου, μήπως προλάβεις το κακό εν τη γενέσει του. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα λειτουργεί σαν... βάλσαμο στα οικονομικά σου, αφού έχεις να λαμβάνεις, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος, πολύ πιο σημαντική όμως είναι η συναισθηματική κάλυψη που θα έχεις.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δρομολογεί... ανθυγιεινές καταστάσεις στα προσωπικά σου και καλό είναι να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ποτέ δεν ξέρεις με ποιόν/α έχεις να κάνεις και ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση.. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι το δυσάρεστο με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να καταστρέψεις κάτι για το οποίο είχες δώσει και την ψυχή σου. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στο να αποκτήσει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο μια συνεργασία σου ή/και να συναντηθείς με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου με το οποίο σε συνδέει κάτι... όμορφο!

Καρκίνος 
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα και με δεδομένο το ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αντιστρέψεις την όλη διαδικασία, εκείνο που σου μένει είναι να αποδεχθείς την νέα πραγματικότητα και να δρομολογήσεις την αναγέννηση σου από τις... στάχτες! Ίσως πάλι να βρεις στον χώρο σου κάτι που... δεν θα σου αρέσει καθόλου! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βάσει σε... ανοικτή ακρόαση με την παλιά καλή εποχή της οικοτεχνίας και είναι πιθανό να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές συνταγές και θεραπείες.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια επικοινωνιακή... συσκότιση, καλό είναι λοιπόν να έχεις εύκαιρες τις εναλλακτικές λύσεις σου, ίσως όμως να μάθεις ή να δεις και κάτι δυσάρεστο, που θα σου χαλάσει την διάθεση. Επιπλέον καλείσαι να κάνεις μια έρευνα σε βάθος ή/και να χρησιμοποιήσεις τους... κατασκόπους σου, αφού ο ενημερωμένος είναι κατά το ήμισυ σωσμένος! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να γίνει το διαβατήριο σου προς την δική σου ευτυχία αλλά και εκείνη των αγαπημένων σου προσώπων, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες... δακρύβρεχτες σκηνές!

Παρθένος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να κερδίσεις πολλά από τις ζημιές άλλων, υπάρχει ωστόσο και το αρνητικό σενάριο μιας δικής σου καταστροφής εξ αιτίας της εμμονής σου σε μια αδιέξοδη οικονομική πολιτική. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση μην μπεις στον πειρασμό ενός δανεισμού, που μπορεί μεν να σε διευκολύνει άμεσα αλλά ουσιαστικά υποθηκεύει το μέλλον σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου και πέρα από τις παροχές και τις... αγκαλιές μπορείς να φτιάξεις μια ζεστή ατμόσφαιρα ή/και να θυμηθείς όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

Ζυγός
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο και αναπότρεπτο στην ζωή σου, ίσως όμως απλά να βαρύνει η ψυχολογία σου, ύστερα από την συνειδητοποίηση μιας... ματαιότητας! Αυτή ωστόσο είναι μια μισή αλήθεια, αφού πάντα μέσα στο βαθύ σκοτάδι υπάρχει ο σπόρος της αναγέννησης. Επιπλέον, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί σε επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους ή/και σε συζητήσεις γύρω από θρύλους και παραδόσεις, ίσως μάλιστα να μυηθείς σε μια παραδοσιακή τεχνική.

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δίνει νόημα στις έρευνες σου και αναδεικνύει την ικανότητα σου να... ψυλλιάζεσαι το κακό, ίσως όμως να σου γίνει και μια σημαντική εκμυστήρευση προς αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο το να εκδικηθείς για κάτι μπορεί να στρέψει τελικά την αρνητική ενέργεια εναντίον σου, γι' αυτό το πρώτο σου μέλημα πρέπει να είναι η προστασία σου κι όχι το να... θάψεις τους εχθρούς σου! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να καλύψεις ανάγκες τροφοδοσίας, ενώ είναι πιθανό να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Τοξότης
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου φερθεί σκάρτα και να διακόψεις μαζί του/της, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο στην ζωή του/της που θα επηρεάσει κι εσένα. Επιπλέον, στις παρέες σου κάποιος/α δρα υπόγεια για να πετύχει τους... όχι και τόσο αγαθούς σκοπούς του/της, ενώ αν ανακατευτείς με τα κοινά, να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με δυνάμεις και συμφέροντα που... δεν αστειεύονται! Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να... πνιγείς στις αναμνήσεις και τις αγκαλιές ή/και να περάσεις όμορφα κοντά σε θιασώτες της Παράδοσης.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με ισχυρά συμφέροντα ή/και με κυκλώματα που δεν συγχωρούν την... ανυπακοή κι αν ταχθείς εναντίον τους, μάλλον θα μπλέξεις άσχημα. Αλλά και μαζί τους να πας θα σου ζητηθούν ανταλλάγματα που παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου, οπότε η μόνη υγιής επιλογή σου είναι να εγκαταλείψεις τις φιλοδοξίες σου, κρατώντας καθαρή την ψυχή σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα καλείσαι να παραδεχτείς ότι έχεις κι εσύ τις αδυναμίες σου, ίσως όμως να τύχεις και μιας περιποίησης με βότανα ή... άλλα κόλπα που ξέρουν μόνον οι παλιοί!

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συνηγορεί σε έρευνες κι αποκαλύψεις και βέβαια μπορεί να σου δοθεί η αφορμή για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία ύστερα από κάτι δυσάρεστο που θα μάθεις, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια δική σου τάση να ασχοληθείς με τα μυστήρια του κόσμου τούτου. Επιπλέον σε ζητήματα νόμου και ηθικής να θυμάσαι ότι το δίκιο ορίζεται από την ισχύ του καθενός κι ας... μην το έχει! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στην δημιουργία μιας ζεστής φιλίας, ίσως όμως και να βρεθείς σε μια παρέα πρεσβυτέρων ή βετεράνων από τους οποίους έχεις να μάθεις πολλά.

Ιχθύες
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε βάλει σε μια διαδικασία να λύσεις μονομιάς το οικονομικό σου πρόβλημα, εκείνο όμως που θα γίνει τελικά είναι να μπεις βαθιά στον... βούρκο, γι' αυτό ξέχνα το πως μπορείς να γίνεις πλούσιος/α! Αντίθετα, το σωστό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που είναι αμαρτωλή κληρονομιά του παρελθόντος, κρατώντας μόνον τα πικρά διδάγματα της ζωής. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να αναδειχθείς μέσα από την ενασχόληση σου με μια ρετρό θεματολογία ή από την υιοθέτηση μιας ανάλογης γραμμής στην εξωτερική σου εμφάνιση.


astrology.gr