MY KTEO

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα δικό σου άνθρωπο, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από μια επιτυχία του. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ίσως μάλιστα να σου... λυθούν τα χέρια ύστερα από μια συμφωνία που θα κάνεις αλλά σε κάθε περίπτωση αξιοποίησε την ευκαιρία σου άμεσα και πριν... εκπνεύσει η προθεσμία της! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια φιλία αλλά και από την συμμετοχή σου σε μια ομαδική προσπάθεια..

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις ή/και αλλαγές που θα σε ξενίσουν ή θα σε κάνουν να νοιώσεις σαν το... ψάρι έξω από το νερό, ίσως μάλιστα να συγχρωτιστείς με άτομα μιας διαφορετικής κουλτούρας ή νοοτροπίας αλλά όπως θα διαπιστώσεις, κάποια πράγματα σε αυτήν την ζωή είναι… τυχερά και τελικά θα βρεθείς κι από πάνω! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και πέρα από το ότι θα πάρεις αυτό που θα ζητήσεις, η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιο σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε κάνει πιο χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τις… αιτίες για αυτό! Από εκεί και ύστερα δείξε και στους άλλους πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, η τύχη μπορεί να σε... τιμήσει με την παρουσία της και σε οικονομικά ζητήματα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο βάζει θετικό πρόσημο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα ενθουσιαστικό μήνυμα από μακριά. Ίσως πάλι να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών.

Καρκίνος 
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια, με όλα τα αρνητικά να γίνονται παρελθόν. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο ένα απρόσμενο κέρδος θα σου φτιάξει την διάθεση και θα σου επιτρέψει να απολαύσεις ότι είχες στερηθεί, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς κι από κεράσματα ή/και από την πρόσβαση σου σε πηγές χρηματοδότησης, μην σπαταλήσεις ωστόσο την ευκαιρία σου με... φτηνές επιλογές!

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων χαρακτηρίζονται από χαρούμενες διακυμάνσεις και παρότι θα υπάρξουν και κάποιες υπερβολές ή/και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, εκείνο που έχει σημασία για σένα είναι να περάσεις καλά, ζώντας τις... αριστοκρατικές στιγμές σου! Ίσως πάλι να ανοίξουν οι ορίζοντες σου μέσα από μια συνεργασία. Παράλληλα και το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί για περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον, που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου, ενώ μπορεί να δεις καλό από έναν γνωστό ή συγγενή σου.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… χαλαρώσεις κι εσύ επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες πολυτέλειες. Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη είτε σε είδος, είτε σε χρήμα, με την συνδρομή της τύχης! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο θα υπάρξει μια ευνοϊκή συγκυρία σε θέματα υγείας και διατροφής. Επιπλέον, στα εργασιακά σου αναμένονται ευνοϊκές μεταβολές, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς ακόμη περισσότερο αν απαιτήσεις να σου δοθούν επιπλέον προνόμια..

Ζυγός
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία δημιουργούνται οι συνθήκες για μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου και δεν έχεις παρά να... πάρεις την απόφαση τώρα που η τύχη είναι μαζί σου! Μπορείς φυσικά να αρκεστείς και στις πιο εφήμερες ικανοποιήσεις αφού η Σελήνη στον Υδροχόο σου υπόσχεται μια διασκεδαστική καθημερινότητα διανθισμένη με δρώμενα και καταστάσεις που διαφέρουν από τα συνηθισμένα και θα γοητεύσουν την πιο... αριστοκρατική πλευρά σου! Επιπλέον, συνηγορεί στο να δημιουργηθεί ένα παρεΐστικο και παιχνιδιάρικο κλίμα, με την συμμετοχή προσώπων που αγαπάς και... ότι ήθελε προκύψει!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, που σε κάθε περίπτωση είναι για καλό γι' αυτό άφησε λίγο... λάσκα τα λουριά, ακόμη κι αν δεις ότι κάποια πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχο σου. Ίσως πάλι να βρεθείς σε ένα νέο και ιδιαίτερο περιβάλλον, που παρότι θα σε ξενίσει έχει τα πλεονεκτήματα και τις... απολαύσεις του! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου παρέχει προστασία από κρυφούς εχθρούς, ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις λύση, έστω κι αν σου κοστίσει κάτι παραπάνω.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φέρνοντας σε πιο κοντά σε πρόσωπα με ιδιαίτερες αναζητήσεις ή/και ένα ξεχωριστό στυλ, ενώ ένα ταξίδι θα σου προσφέρει έξτρα συγκινήσεις και απολαύσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε μια γνωριμία που μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά, ίσως όμως να εξυπηρετηθείς κι από έναν/μια φίλο/η σου ή έναν συλλογικό φορέα. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να τις αξιοποιήσεις άμεσα και να μην μείνεις στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία να σου δίνει… μπόνους καριέρας, καλείσαι απλά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου και να καρπωθείς τις διευκολύνσεις που θα σου προσφέρουν ισχυρά πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες επιφυλάξεις σου, αφού σήμερα η τύχη μετράει περισσότερο από τις όποιες ικανότητες. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να προβείς σε ποικίλες αγορές, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θα σε κάνει να νοιώσεις περήφανος/η! Αν τώρα γίνουν και κάποιες σπατάλες... δεν πειράζει, αφού προέχει το να περάσεις καλά.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καθιστά το πρόσωπο της ημέρας, αυτήν την φορά όμως για τους... σωστούς λόγους και σε κάθε περίπτωση φαίνεται να έχεις εξασφαλισμένη την προβολή σου. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και τυχερές εξελίξεις στα προσωπικά σου ή να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, έχοντας τις... ευλογίες των ουρανών! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία, πέρα από τις... αβανταδόρικες γνωριμίες που θα κάνεις μπορεί να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο κι ένα νομικό ή σπουδαστικό ζήτημα. Ίσως πάλι να απολαύσεις ένα ταξίδι ή/και να σου δοθεί πρόσβαση σε μέσα που κάνουν την ζωή σου πολύ πιο εύκολη.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια σειρά ευνοϊκών συμπτώσεων, μην παραλείψεις ωστόσο να φροντίσεις και για την σωματική ή ψυχική σου ευεξία, αφού θα βρεις τις σωστές λύσεις και απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί. Επιπλέον ο... φύλακας άγγελος σου θα κάνει αισθητή την παρουσία του, έστω κι αν προς στιγμήν πάρεις μια μεγάλη... λαχτάρα! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ, με μάλλον εύκολο τρόπο. Από εκεί και ύστερα απομένει να κάνεις μια σχετικά συνετή διαχείριση, χωρίς υπερβολικές σπατάλες.


astrology.gr