MY KTEO

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΦίλε μου Κριέ η εβδομάδα ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα καθώς ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερου και περνά στον Υδροχόο στις 31/3.
Από τη νέα θέση του Άρης είναι περισσότερο βοηθητικός για εσένα και κάνει προτεραιότητά σου οτιδήποτε σχετίζεται με το «σύνολο». Είναι πολύ πιθανόν να προσφέρεις εθελοντικά βοήθεια κάπου που θεωρείς πως την έχουν ανάγκη, καθώς ο Άρης από αυτή τη θέση εξάρει την αλτρουιστική σου διάθεση. Η σύνοδος του με τον Κρόνο δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως ακόμα κάποιοι επιμένουν να συζητούν για εσένα, ερήμην σου.

Ταύρος: Φίλε μου Ταύρε ο Άρης ανοίγει την αυλαία της εβδομάδας καθώς στις 31/3 κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου. Από τη νέα του θέση ο Άρης θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με τα επαγγελματικά ζητήματα αλλά και με την εικόνα που δίνεις στους άλλους. Η σύνοδος του με τον Κρόνο δείχνει πως θα πρέπει να έχεις υπομονή καθώς πιθανόν κάποια από τα επαγγελματικά σου ζητήματα να μην διευθετηθούν με ευκολία. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να φιλτράρεις προσεκτικά αυτά που θα ακούσεις -ακόμα και αν έρχονται από αξιόπιστες πηγές- καθώς είναι πολύ πιθανό να μην ισχύουν και να σε ωθήσουν να βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

Δίδυμοι: Αγαπημένε μου Δίδυμε η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία επηρεάζει θετικά τον τρόπο σκέψης σου αλλά και τη διάθεσή σου. Είναι πιθανόν το μυαλό σου να αρχίσει να ταξιδεύει και να κάνει σχέδια για το μέλλον και να φτάσει ακόμα και στο καλοκαίρι! Η νέα θέση του Άρη ευνοεί πολύ το φλερτ το οποίο θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως παρά την όρεξη και τη διάθεση που θα έχεις για να κάνεις κάποια πράγματα, είναι πιθανόν τα δεδομένα που υπάρχουν να σε προσγειώσουν και να σου δείξουν πως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Προς το τέλος της εβδομάδας δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει μία «ρευστή» κατάσταση σε αυτό.

Καρκίνος: Φίλε μου Καρκίνε αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις συναισθηματική ένταση και αυτό θα προκύψει από την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/3. Ο Άρης εδώ λοιπόν δημιουργεί αναστάτωση η οποία θα εκφράζεται στον τρόπο που επικοινωνείς αλλά και στον τρόπο που αντιδράς στα ερεθίσματα που σου δίνουν οι άλλοι. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα «παγώσει» το κλίμα σε κάποιες σχέσεις και μπορεί να «παγώσει» και το κλίμα στο ταμείο σου, για αυτό καλό θα ήταν να είσαι συνετός με τα έξοδά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σε κάνει αρκετά αφηρημένο καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε μέρη μαγικά!

Λέων: Αγαπημένε μου Λέοντα αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 31/3 ο Άρης περνά στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου τον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι «άλλοι» με τα λόγια τους και τις ενέργειές τους θα πυροδοτούν τον εκνευρισμό σου. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο δείχνει ότι μπορεί να νιώσεις πως ακόμα και αγαπημένα σου πρόσωπα είναι επικριτικά απέναντί σου και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις τα παράπονά σου ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς, διαφορετικά θα είναι εύκολο να ξεσπάσεις σε ένα λάθος άτομο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε οτιδήποτε και να ακούσεις, καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει παρανοήσεις.

Παρθένος: Αγαπημένε μου Παρθένε η εβδομάδα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις της καθημερινότητας οπότε θα πρέπει να σηκώσεις μανίκια και να φτιάξεις από τις πρώτες ημέρες της ένα σωστό ημερήσιο πλάνο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/3 θα ενισχύσει τις παραπάνω υποχρεώσεις όμως την ίδια στιγμή θα ενισχύσει και την ενέργειά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα συμπεράσματα που θα βγάλεις από συζητήσεις που θα έχεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με συνεργασίες και πρακτικά ζητήματα.

Ζυγός: Αγαπημένε μου Ζυγέ αυτή την εβδομάδα συμβαίνει μία πλανητική μετακίνηση που σε ευνοεί, αυτή του Άρη που περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/3. Αυτό δείχνει πως η ανάγκη σου για το επόμενο διάστημα είναι να νιώσεις έντονα συναισθήματα, να δραστηριοποιηθείς στα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά και να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως τα παραπάνω σενάρια θα χρειαστεί να περιμένουν κάποιες ημέρες, καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Προς το τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων σου λέει να είσαι προσεκτικός με ζητήματα της καθημερινότητας μιας και αυτά θα σε «ταλαιπωρήσουν», αν δεν είσαι συγκεντρωμένος.

Σκορπιός: Φίλε μου Σκορπιέ αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δραστηριοποιηθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/3 φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό. Τώρα είναι καλή ευκαιρία για να κάνεις κάτι στο χώρο του σπιτιού το οποίο όλο ήθελες να κάνεις και το άφηνες είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω έλλειψης ενέργειας! Προτίμησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε δουλειές του που σχετίζονται με το σπίτι σου, διαφορετικά θα είναι εύκολο να τη διοχετεύσεις μέσω εντάσεων στους δικούς σου ανθρώπους. Προς το τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα έχεις ένα νέο σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα, το οποίο θα πρέπει να φιλτράρεις προσεκτικά.

Τοξότης: Φίλε μου Τοξότη αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 31/3 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και σου δίνει ενέργεια ικανή για να τρέξεις χιλιόμετρα! Είναι πιθανόν να αισθάνεσαι αρκετά περιορισμένος για αυτό μία καλή ιδέα είναι να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής ακόμα και στο σπίτι, προκειμένου να μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου προς όφελός σου. Οι συζητήσεις που θα έχεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου μπορεί να πυροδοτήσουν αντιδράσεις καθώς θα είσαι αρκετά εύθικτος αυτή την εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικογενειακά ζητήματα ή με το σπίτι σου, καθώς η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτά.

Αιγόκερως: Φίλε μου Αιγόκερε ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε αυτό του Υδροχόου στις 31/3 διώχνοντας μακριά την ένταση του προηγούμενου διαστήματος. Από τη νέα του θέση ο Άρης κινεί τα νήματα στα οικονομικά ζητήματα και σου λέει να είσαι φειδωλός με τα έξοδά σου, μιας και είναι πιθανόν να υπάρξουν και κάποια έκτακτα. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα θα έχει εξέχουσα θέση αυτή την εβδομάδα μιας και η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως μπορεί να υπάρχει πίεση σε αυτόν. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, οι οποίες δίνουν λάθος εικόνα για συγκεκριμένα ζητήματα.

Υδροχόος: Αγαπημένε μου Υδροχόε αυτή την εβδομάδα έχεις την τιμητική σου καθώς ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στις 31/3. Ο πλανήτης που σχετίζεται με την ενέργεια και τη δράση θα βρίσκεται για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε εσένα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δική σου ενέργεια. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να βρεις δημιουργικές δραστηριότητες ώστε να τη διοχετεύσεις διαφορετικά θα πιάσεις τον εαυτό σου να εκνευρίζεται λίγο συχνότερα από ότι συνήθως! Η σύνοδος του με τον Κρόνο δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια εμπόδια στα ζητήματα που σε απασχολούν, τα οποία βέβαια είναι πιθανόν να βάζεις μόνος σου στον εαυτό σου. Το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει νέα τα οποία φτάνουν στα αυτιά σου κάπως «παραλλαγμένα».

Ιχθύες: Αγαπημένε μου Ιχθύ το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθεί σε ζητήματα του παρελθόντος, καθώς είναι πολύ πιθανό να ψάχνεις ένα τρόπο να τα διευθετήσεις και να τα λύσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/3 θα αναμοχλεύει πράγματα που είχαν γίνει παλαιότερα και θα σε βάλει στη διαδικασία να τα αναμοχλεύσεις και εσύ. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει ανησυχίες ακόμα και για πράγματα που δεν υπάρχουν, για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις τη ρεαλιστική σου ματιά προκειμένου να αποφύγεις υποθετικά σενάρια που θα σε αγχώσουν. Το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν προάγει την ειλικρίνεια και για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και σε αυτά που θα πεις εσύ αλλά και εσύ αυτά που θα ακούσεις από τους άλλους.


www.myastro.gr