MY KTEO

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Καραβάς: Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε την μάχη!

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε αντιμέτωποι με μία, ακόμα, ιστορική κρίση. Η ευθύνη για την αντιμετώπισή της είναι τόσο συλλογική όσο και ατομική.
Σε επικοινωνία που είχε ο επικεφαλής της παράταξής Χαράλαμπος Καραβάς, με τον Δήμαρχο
Ερέτριας, Ιωάννη Δημητρόπουλο, του εξέφρασε την στήριξή του στα μέτρα που μέχρι στιγμής έχει πάρει, αλλά και την, από εδώ και πέρα, στήριξη σε όσα ακολουθήσουν, που θα έχουν σαν γνώμονα την στήριξη των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την κρίση αυτή.
Ωστόσο ο σκοπός της ανακοίνωσης αυτής αναπτύσσεται στους τρεις παρακάτω άξονες.
Φίλες και Φίλοι
Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε το γρηγορότερο δυνατό στην κανονικότητα και να συνεχίσουμε, ο καθένας από το πόστο του, τον παραγωγικό αγώνα ανάπτυξης μιας υπέροχης περιοχής.
Στεκόμαστε δίπλα στους υπάλληλους της καθαριότητας και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που με αυταπάρνηση, ειδικά αυτές τις ημέρες, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ακολουθούμε τις οδηγίες και τις συστάσεις των ειδικών, για να τους βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας.
Και το πιο σημαντικό! Τώρα είναι η ώρα να αναδειχθεί η σημαντικότητα και η κρισιμότητα της ατομικής ευθύνης. Ζούμε σε έναν τόπο θαυμάσιο, που λόγω των συνθηκών θα πρέπει να τον «δανείσουμε» στον κορονοϊό. Μόνο για λίγο όμως! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να κερδίσουμε την μάχη! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να πάρουμε πίσω και να χαρούμε και πάλι, το συντομότερο δυνατό, την απαράμιλλη ομορφιά του ελληνικού τοπίου!
Κυρίως όμως ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από αυτή την κρίση, περιορίζοντας το διάστημα που παραμένουν χωρίς εισόδημα!
Και φυσικά ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να στηρίξουμε το ιατρικό προσωπικό, που δίνει αυτή την άνιση μάχη! Το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια τους, τους το δίνουμε εμείς, με την παραμονή μας στο σπίτι!