MY KTEO

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην δουλειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» κι ανέμελη ημέρα. Αν πάλι αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνεισφέρει στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου με τα... υψηλά κλιμάκια, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση που σου ανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω πρόοδο.

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε νυν ή… οσονούπω αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα μέσα στο όλο καλό κλίμα να δρομολογηθούν και ευχάριστες εξελίξεις και για άλλα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος αλλά και να βγάλεις κέρδος από ένα τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να εξέλθεις ή ακόμη και να ταξιδέψεις, δεν θα σε... χαλάσει καθόλου όμως κι αν αρκεστείς σε συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως πάλι να μάθεις κάτι χρήσιμο για την δουλειά σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία οι διαθέσιμες ευκολίες σου πολλαπλασιάζονται, όχι όμως τόσο εξ αιτίας των δικών σου προσπαθειών γι’ αυτό εμπιστεύσου περισσότερο τον παράγοντα τύχη. Επιπλέον, είναι καλή ημέρα για να ανανεώσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα, ίσως μάλιστα να μην ξοδέψεις τα δικά σου χρήματα αλλά να σε χρηματοδοτήσουν. «Παίζει» ακόμη μια ρύθμιση χρεών.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία να σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Ωστόσο και στο διαδίκτυο δεν θα περάσεις άσχημα, ενώ θα λάβεις και μια πολύ ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, γείτονες και συγγενείς δουλεύουν για λογαριασμό σου. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν κοινωνική ισχύ αλλά και την πρόθεση να συνεργαστούν μαζί σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την ευκαιρία σου χωρίς πολλές... γκρίνιες!

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία διώχνει μακριά οικονομικές σκοτούρες κι έχοντας μια πολύ καλή ψυχολογία θα μπεις στην διαδικασία να αποκτήσεις ότι επιθυμείς αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις «μικρές αμαρτίες» της καθημερινότητας. Ίσως μάλιστα να σου χαρίσουν κάτι, ενώ ευνοείσαι και στα τυχερά παιχνίδια. Επιπλέον, μια επένδυσή σου αποδίδει και παρότι δεν θα λύσεις το πρόβλημα της ζωής σου, ότι παίρνεις καλό είναι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα, οφείλεις ωστόσο να προσέξεις την διατροφή σου, αφού τις σημερινές... αμαρτίες θα τις πληρώσεις αύριο!

Παρθένος
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία είναι εύκολο να σου γίνουν όλα τα… χατίρια ή/και να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου ή συνεργάτη σου, είτε λοιπόν πρόκειται για μια «σοβαρή» υπόθεση, είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να πετύχεις εύκολα ότι επιθυμείς. Και βέβαια δεν χρειάζεται ούτε να το σκέφτεσαι πολύ, ούτε να ψειρίζεις τα πράγματα... . Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω διασκεδάζει τις όποιες ανησυχίες σου και διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στις παρέες σου και η ημέρα προσφέρεται για κάθε λογής παιχνίδια αλλά και… ερωτοτροπίες!

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία συνεισφέρει σε… κουτσομπολιά γύρω από προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, άπαντα ευπρόσδεκτα αρκεί να μην πρόκειται για… δικές σου «αμαρτίες»! Αναμένονται ωστόσο και σημαντικές διευκολύνσεις στην εργασία σου, όπου σε έχουν «στα όπα-όπα». Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δεχθείς περιποιήσεις και να χαλαρώσεις σωματικά, ίσως όμως να παραβείς και κάποιους «αυστηρούς» διατροφικούς κανόνες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει... εκλεκτό κόσμο στο σπίτι, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ κάπου αλλού, συμμετέχοντας σε μια γιορτή ή τελετή.

Σκορπιός
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις σημαίνοντα πρόσωπα αλλά και για να εκφράσεις τις δημιουργικές τάσεις σου με το... αζημίωτο! Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα με διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, αν όμως αρχίσεις τις ζήλιες εξ αιτίας της υπερβολικής χαλαρότητας, η κωμωδία θα γίνει... δράμα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί στο να εξέλθεις ή/και να επικοινωνήσεις με κόσμο, είτε πρόκειται για καθαρά ενημερωτικές επαφές, είτε για διαδοχικές συζητήσεις που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σου.

Τοξότης
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία είναι πολύ εύκολο να ανοίξουν «πόρτες» στην ζωή και την καριέρα σου κι επειδή όλα σχεδόν είναι θέμα τύχης, παρά ικανότητας ή τυπικών προσόντων μην διστάσεις να επιδιώξεις ή να ζητήσεις το κάτι παραπάνω. Ίσως βέβαια να αξιοποιήσεις την θετική συγκυρία διασκεδάζοντας και... τίποτε άλλο πέραν αυτού! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια ευτυχής εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παροτρύνει να κάνεις αγορές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σου κι αν προβείς και σε μικρές σπατάλες… χαλάλι σου! Ίσως πάλι να σου προσφέρουν «στο πιάτο» αυτά που θες.

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε φέρνει σε επαφή με άτομα που είναι αρκετά... επιπόλαια για το γούστο σου, σταμάτα όμως κι εσύ να διυλίζεις τον κώνωπα κι απόλαυσε τις στιγμές σου ξεχνώντας κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις και οι έξοδοι σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και αρκετές ευχάριστες ή διασκεδαστικές ειδήσεις. Παράλληλα, με την Σελήνη στο ζώδιό σου μπορείς... άνετα να «πουλήσεις μούρη» για αυτό που είσαι και τα όσα έχεις καταφέρει, ίσως όμως να υποκύψεις και σε μια συναισθηματική σου αδυναμία και μετά να μην βρίσκεις μέρος να... κρυφτείς!

Υδροχόος
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία να σου παρέχει επάρκεια σε αγαθά, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα αναμένεται να είναι ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από μια «γεμάτη» προσφορά-τύχη, μέχρι δανεικά για να κάνεις την δουλειά σου. Κι αν «χαλαρώσεις» τους κανόνες σου και προβείς σε μικρές σπατάλες, ε δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου αποκαλύπτει τα παραλειπόμενα μιας υπόθεσης, είτε προσωπικής, είτε επαγγελματικής, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την παρασκηνιακή υποστήριξη κάποιου/ας. Αν όμως έχεις κι εσύ ένα μυστικό, θα… πάψει να είναι!

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα αλλά συντελούν στην διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος, ίσως μάλιστα να έχεις και τα… πολύ τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε»! Πρόσεξε μόνον μην προβείς σε καταχρήσεις, αφού καμία απαγόρευση και κανένας περιορισμός δεν έχουν τύχη σήμερα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει νέες γνωριμίες, που ακόμη κι αν υπόσχονται περισσότερα από αυτά που μπορούν να πραγματοποιήσουν, δεν παύουν να είναι ευπρόσδεκτες.


astrology.gr