MY KTEO

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Παρεμβάσεις της παράταξης Μαζί για το Νέο στο χθεσινό συμβούλιο του δημου Ερέτριας

Παρεμβάσεις της παράταξης Μαζί για το Νέο  στο χθεσινό συμβούλιο του δημου Ερέτριας
Α) Θετική ψήφιση στην αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος,για την ανακατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο Αμαρύνθου.Πρόταση μας απο τα μέσα Οκτωβρίου, αλλά δεν είχε γίνει
αποδεκτή... Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Ακόμα και αν αυτή η καθυστέρηση στερήσει από την ομάδα το γήπεδο μέχρι το Νοέμβριο τουλάχιστον…
Β) Επαναλάβαμε την απόλυτη στήριξή μας στα μέτρα που παίρνει ο Δήμος για την προστασία των συμπολιτών μας και την εκ του προοιμίου συγκατάθεσή μας σε ότι δαπάνες απαιτηθούν στο μέλλον, προς αυτή την κατεύθυνση.
Γ) Ψηφίσαμε θετικά για την πρόσληψη ατόμων για την στήριξη των συμπολιτών μας (ψυχολόγους, νοσηλευτές, οδηγούς κτλ).
Δ) Προτείναμε και έγινε αποδεκτό, τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφέρει ο Δήμος μας στους αδυνάμους κοινωνικά συμπολίτες μας, να προμηθευτούν από τους παραγωγούς του Δήμου μας, ώστε να υπάρξει τόνωση του πρωτογενές τομέα παραγωγής.
Ε) Να γίνει Εθελοντικό Κάλεσμα σε πολίτες και συλλόγους να συνδράμουν και εκείνοι στην μεγάλη προσπάθεια (π.χ. βυτεία ιδιωτών για ψεκασμούς κτλπ.).
Ζ) Ψηφίσαμε θετικά για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας και την δημιουργία εφαρμογών έξυπνης πόλης, κάτι που είναι ψηλά στην ατζέντα της παράταξής μας.
Η) Επίσης τονίσαμε ότι είναι επιτακτικό στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να γίνει μια ολοκληρωμένη συζήτηση με προτάσεις για την ανόρθωση και ανάταση τόσο των νοικοκυριών όσο και των επαγγελματιών του Δήμου μας.