MY KTEO

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Αναστολή όλων των διοργανώσεων της FIBA-Αναστέλλονται ΕΣΚΑ & ΕΣΚΑΝΑ


Μετά το ΝΒΑ, το οποίο ανακοίνωσε την διακοπή μέχρι νεωτέρας του πρωταθλήματος και η FIBA με ανακοίνωση της, έβαλε… λουκέτο στις διοργανώσεις της.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Παγκόσμια Ομοσπονδία, από την Παρασκευή (13/3),
σταματούν όλες οι δραστηριότητες της, λόγω της παγκόσμιας έξαρσης  του κορονοϊού, ενώ θα υπάρχει καθημερινή επανεξέταση της κατάστασης, για την συνέχεια ή οριστική διακοπή των διοργανώσεων.
Επίσης, την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ και της ΕΣΚΑΝΑ μέχρι νεωτέρας, έκαναν γνωστή οι δύο ενώσεις.

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ περί αναστολής όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας, τόσο η ΕΣΚΑ όσο και η ΕΣΚΑΝΑ ανακοίνωσαν ότι από σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου, αναστέλονται όλα τα πρωταθλήματα των Ενώσεων όλων των κατηγοριών.
Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

«Κατόπιν ανακοίνωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης περί  αναστολής όλων των Πρωταθλημάτων Ανδρών & Γυναικών της μέχρι νεωτέρας, η ΕΣΚΑ ανακοινώνει τα κάτωθι:

Αναστέλλονται από σήμερα Τετάρτη 11/03, ΟΛΑ τα Πρωταθλήματα της ‘Ενωσης : Α’-Β’-Γ’- Δ’ Ανδρών, Α’-Β’-Γ’-Δ’ Γυναικών, Α’-Β’-Γ’ Εφήβων & Α’ Νεανίδων μέχρι νεωτέρας.
Για τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα & Τουρνουά της Ένωσης, ισχύουν οι προηγούμενες σημερινές ανακοινώσεις.
Το ΔΣ της ΕΣΚΑ».

Και της ΕΣΚΑΝΑ:
«Οι  εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με  τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας.

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.

 Από ΤΕΤΑΡΤΗ 11.03.20 μέχρι νεοτέρας  η διακοπή .

Η αναφορά συμπεριλαμβάνει όλα τα πρωταθλήματα ανδρών,νέων ανδρων ,  γυναικών, παίδων , εφήβων ,νεανίδων , κορασίδων , παγκορασίδων , μίνι κοριτσιών ,παμπαίδων και μίνι αγοριών .

Η ανακοίνωση περί κεκλεισμένων ισχύει έως σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου».