MY KTEO

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Σύσταση εθελοντικής ομάδας και τη δημιουργία μητρώου εθελοντών του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων


Ο εθελοντισμός αποτελεί κορυφαία πράξη ανάδειξης της αγάπης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπό μας. Έτσι, σε μια εποχή, όπου ο συνδημότης μας έχει ανάγκη από βοήθεια, όσο ποτέ άλλοτε, η έννοια του εθελοντισμού αποκτά εξέχουσα σημασία υπογραμμίζοντας την ανάγκη για
κοινωνική αλληλεγγύη και ανιδιοτελή προσφορά. Προσφορά σε κοινωνικό επίπεδο για την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων, αλλά και όσων την έχουν ανάγκη.
Τη σύσταση εθελοντικής ομάδας και τη δημιουργία μητρώου εθελοντών του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στη τακτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2020.
Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων στο πλαίσιο της προσπάθειας ενθάρρυνσης, υποστήριξης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, ενεργοποιεί το Μητρώο Εθελοντών του Δήμου που θα αποτελεί την τράπεζα εθελοντών προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους τομείς των εθελοντικών δράσεων σύμφωνα με τις επιλογές τους και τον διαθέσιμο χρόνο τους.
Οι εθελοντικές δράσεις μπορούν να λειτουργήσουν επικουρικά στην ανάπτυξη των αντίστοιχων δράσεων του Δήμου σε συνεργασία πάντοτε μαζί του.
Ο Δήμος μας με αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει να προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες στους πολίτες έχοντας αρωγό σε αυτή την προσπάθεια τους πολίτες.
                              Γιατί η συλλογικότητα είναι η δύναμη της κοινωνίας μας.
          Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για τον τόπο μας.


Πληροφορίες Τηλ:  22283-50203    
                         Fax:  22283-50237
                         Email: kokkalas@outlook.com
                                     s_afendra@yahoo.gr