MY KTEO

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου σηματοδοτεί δυσκολίες και περίπλοκες καταστάσεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, με κίνδυνο να απογοητευτείς. Ίσως βέβαια και να δικαιωθείς για τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε προοπτικές που φάνταζαν πολύ αισιόδοξες. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αλλάξουν πολλά και… ξαφνικά στα οικονομικά σου κι είναι προς το συμφέρον σου όχι μόνον να αποδεχθείς τα νέα δεδομένα αλλά και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη ή το «ανέφικτο». Αντίθετα αν περιμένεις κάποια έσοδα δεν θα έρθουν. Ίσως πάλι να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να είναι... αγκαλίτσα με τον Ουρανό, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να υπολογίζεις στα υποτιθέμενα σίγουρα κι αν το κάνεις θα δοκιμάσεις μια αρνητική έκπληξη. Ευκαιρία λοιπόν να αλλάξεις γούστα και μυαλά, ξέροντας ότι μια εξαίρεση δεν καταργεί τους κανόνες, απλά τους επιβεβαιώνει. Επιπλέον, οι «ξένοι», θα είναι πιο υποστηρικτικοί απέναντί σου, απ’ όσο οι «δικοί σου». Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό να βάζει αρνητικό «πρόσημο» σε θέματα φυσικής ή ψυχικής ευεξίας, είναι σκόπιμο να μην «ζορίσεις» τον εαυτό σου και να προσέξεις πολύ την διατροφή σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με προβλήματα φίλων κι αγαπημένων, βάζοντας ένα «φρένο» στην ψυχαγωγία και την ευχαρίστησή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια εσωτερική «αποκάλυψη» ή/και μια ιδιαίτερη εκμυστήρευση που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια προσωπική σου υπόθεση, είτε για κάτι που μπορεί να έχει και... μεταφυσικές προεκτάσεις! Επιπλέον, τόσο στην εργασία σου, όσο και σε θέματα υγείας και διατροφής σε παραπέμπουν σε πρωτοποριακές επιλογές ή εφαρμογές, αφού οι «συνήθεις» δεν θα αποδώσουν.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό σηματοδοτεί στενόχωρες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ δεν ευνοούνται οι μισθώσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με την στάση φίλων και αγαπημένων να μην είναι η... αναμενόμενη! Αυτό μπορεί να σε σοκάρει ή να σε φέρει σε αμηχανία, την ίδια στιγμή όμως θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που υπό «κανονικές» συνθήκες ποτέ δεν θα έκανες παρέα. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να αλλάξεις εσύ τακτική αιφνιδιάζοντας εκείνους/ες, που σε θεωρούν δεδομένο ή απλά έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση που τους συμφέρει. 

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί ανατροπές κι εκπλήξεις στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή κι αν νομίζεις πως «έχεις δέσει τον γάιδαρο σου» η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει. Αντίθετα αν υιοθετήσεις μια νέα πολιτική ή παρουσιάσεις ένα διαφορετικό πρόσωπο, οι επιλογές σου θα βρουν μια απρόσμενη αποδοχή, ίσως μάλιστα να δεις καλό από ένα άτομο που μέχρι σήμερα το είχες «στα μαύρα κατάστιχα»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε θέλει προνοητικό/η ως προς την διευθέτηση πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας κι όχι «θύμα» μιας αισιοδοξίας χωρίς αντίκρισμα.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο τείνει να ανατρέψει τα προγράμματα σου, όσο... μελετημένα κι αν είναι κι αν πορευτείς με βεβαιότητες, τότε... κακό δικό σου! Το ζητούμενο για σένα σήμερα είναι να βιώσεις ξεχωριστές καταστάσεις και δρώμενα ή/και να ασχοληθείς με πράγματα που δεν είναι της σειράς. Επιπλέον μπορεί να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι αλλά και να μάθεις-ακούσεις κάτι που θα σε εκπλήξει. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό να σηματοδοτεί οικονομικές δυσκολίες, ξεκίνα από αυτά που πρέπει να δώσεις κι άσε τις αγορές και τις επενδύσεις. Ίσως όμως να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σηματοδοτεί μια απογοήτευση, είτε συναισθηματικής φύσεως, είτε λόγω μιας αποτυχημένης αισθητικής παρέμβασης. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να αγοράσεις οτιδήποτε σε κάνει να ξεχωρίζεις στα μάτια εκείνων, που απεχθάνονται οτιδήποτε το «μπανάλ». Όσον αφορά όμως τρέχοντα οικονομικά ζητήματα, θα γίνει αυτό που... δεν περιμένεις κι αν έχεις στο μυαλό σου για σίγουρες κάποιες παροχές, μάλλον θα αιφνιδιαστείς δυσάρεστα. Ίσως πάλι να γίνουν «καπνός» μέσα σε μια στιγμή οι αποταμιεύσεις σου, εξ αιτίας ενός απρόσμενου συμβάντος.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν λειτουργούν σύμφωνα με την «συνήθη» λογική και διακρίνονται για το «αιρετικό» πνεύμα τους κι αν νομίζεις ότι μπορείς να τα φέρεις με τα νερά σου… πλανάσαι πλάνην οικτράν! Ίσα-ίσα που μια «εύκολη» υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί σε μια... μίνι τραγωδία αν θεωρείς κάποια από αυτές τις σχέσεις-συνεργασίες, πολύ σημαντική για σένα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα ασχοληθείς -θέλοντας ή μη- με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως μάλιστα χρειαστεί να στερηθείς απολαύσεις ή/και να αναγκαστείς να ακυρώσεις δραστηριότητές εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας.

Τοξότης
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό ένας φίλος ή μια φίλη περνάει δύσκολα και καλείσαι να συνδράμεις στο πρόβλημά του/της, ξεχνώντας για την ώρα τις «χαλαρές» καταστάσεις που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί ανατροπές στα εργασιακά σου, μην πάει ο νους σου όμως μόνον στο... κακό, αφού μπορεί να σου προκύψει μια απρόσμενη λύση ή μια αλλαγή αντικειμένου, που θα αναδείξει ένα άγνωστο ταλέντο σου! Επιπλέον, ένα σπάνιο ή ιδιαίτερο pet θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, ενώ σε ζητήματα υγείας και διατροφής μάλλον ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου φορτώνει ευθύνες και υποχρεώσεις και το καλό είναι ότι με τον επαγγελματισμό που σε διακρίνει, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ενώ όμως στην καριέρα σου όλα είναι υπό τον έλεγχό σου και συμβατά με την νοοτροπία σου, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να προσπεράσεις κοινωνικούς περιορισμούς, ταμπού και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής ή της αλήθειας σου κι επειδή δεν είναι εύκολο για σένα να κινηθείς με τέτοιο τρόπο, το πιθανότερο είναι να αιφνιδιαστείς από την στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στο να αλλάξεις κάποια πράγματα στο σπίτι σου, ξεκινώντας ίσως από την εσωτερική διαρρύθμιση, ίσως όμως να συμβεί και κάτι που θα κάνει ακόμη κι εσένα να μείνεις με... ανοικτό το στόμα! Μπορεί ακόμη να δεχθείς μια απρόσμενη επίσκεψη που θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, τα νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα, επιβάλλουν μια αλλαγή πολιτικής από την πλευρά σου. Παράλληλα με την Αφροδίτη στον Ζυγό κάθε απόπειρά σου να εξέλθεις για να περάσεις όμορφα ή να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής θα σκοντάψει σε αναγκαιότητες ή... ατυχίες της στιγμής!

Ιχθύες
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό σηματοδοτεί οικονομικές δυσκολίες καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείς τα πράγματα με σύνεση, ιεραρχώντας τις ανάγκες σου και δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με ιδιαίτερα άτομα και… αφορμής δοθείσης σου ζητά να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, σπάζοντας την ρουτίνα κι αναζητώντας διαφορετικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου. Κάνε λοιπόν αυτό το… κάτι άλλο που «σου βγαίνει» χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα, πολύ περισσότερο που δεν θα δεις καλό από εκεί που περιμένεις!


astrology.gr