MY KTEO

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ευχαριστήριο στον Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο και τους αντιδημάρχους από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Στύρων


Ευχαριστήριο απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Στύρων στο Δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλο και τους Αντιδημάρχους με αφορμή την πρωτοβουλία τους να
προμηθεύσουν με tablets, εκτυπωτές και αναλώσιμα, τους μαθητές καλύπτοντας οι ίδιοι το οικονομικό κόστος.
Διαβάστε το ευχαριστήριο
 κ. Δήμαρχε,
κ. Αντιδήμαρχοι ,
με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε  προς  το Δήμαρχο κ. Ελ. Ραβιόλο όπως και στους Αντιδημάρχους του Δήμου μας,  τις ευχαριστίες μας  για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, η οποία προέκυψε λόγω των ειδικών συνθηκών , εξαιτίας των οποίων  προέβησαν  στην προμήθεια tablets για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, καλύπτοντας οι ίδιοι το οικονομικό κόστος. 
Η διανομή των ανωτέρω  tablets έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου με σκοπό να δοθούν σε μαθητές οι οποίοι δεν έχουν ή αδυνατούν να τα προμηθευτούν διότι θεωρεί ότι η μάθηση είναι αγαθό για όλα τα παιδιά .
Σε συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με το Διευθυντή του σχολείου μας και με ενημέρωση όλων των γονέων και κηδεμόνων καθορίστηκαν οι ανάγκες των μαθητών μας προκειμένου η προσφορά αυτή να είναι στο πνεύμα της Δημοτικής Αρχής  ότι κανένα παιδί χωρίς πρόσβαση στην εκπαίδευση.
Με  τιμή για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος 
Σοφία Κανέλλου