MY KTEO

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Συνεδρίασε η Επιτροπή Αγώνα για τις ανεμογεννήτριες - Απούσα η Γκόγκου



Συνεδρίασε  χθες 29 Μαΐου  η  Διαπαραταξιακή Επιτροπή  για τις ανεμογεννήτριες  στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  Διρφύων Μεσσαπίων. Συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής του Δήμου. Ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Ψαθάς και τα μέλη  Ανδρέας Κουλοχέρης , Γεωργία Πύθουλα,
Πέτρος Κορώνης, Παναγιώτης Ματράκας ,Ανδρέας Φρατζής .Απούσα η Τζοβάνα Γκόγκου. Συμμετείχε ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας  με τον πρόεδρο Τάσο Μπαλτά, το μέλος του Δ.Σ. Μίλτο Μέτσιο, ο μηχανικός γεωπληροφορικής και τοπογραφίας Στέφανος Κουνής ,ο Ηλίας Παπαγεωργίου από τον Κυνηγητικό Σύλλογο ,ο Στέφανος Μουτουσίδης από τον σύλλογο Μακρυμμαλίου  η Βάσω Μελά από τον Ορειβατικό Σύλλογο Στενής και ο  Σπύρος Ραπτάκης από τους εθελοντές . Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν την επίσκεψη στα χωριά του Δήμου κατά προτεραιότητα  σε αυτά που θίγονται από την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών αμέσως μετά την συγκέντρωση που διοργανώνεται στη Στενή  από τους ορειβατικούς συλλόγους Χαλκίδας και Στενής για ενημέρωση και διάλογο.
Επίσης έθεσαν προτεραιότητες στις δράσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Αναλύθηκαν διεξοδικά πολλά θέματα με ένα από αυτά την δημιουργία κοινού Πανευβοικού μετώπου.
Υπεύθυνη επικοινωνίας ανέλαβε η κ. Μελά πρόεδρος του Ορειβατικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Στενής.