MY KTEO

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Η επιτυχία της ΔΑΕΕΠΕΧ δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Εκμετάλλευσης Περιουσίας Χαλκίδας και η όρεξη για δουλειά τόσο της προέδρου Ευαγγελίας Παλαιολόγου όσο και του Διευθύνοντος Συμβούλου Φώτη Λαγού είναι περισσότερο από εμφανής.







Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βάφτηκαν και καθαρίστηκαν οι είσοδοι του παρκινγκ της αγοράς, ανανεώθηκε η διαγράμμιση και η αρίθμηση στις θέσεις παρκαρίσματος, έγινε ανακαίνιση στις τουαλέτες όλων των ορόφων και καθαρίστηκαν οι υδρορροές από υλικά που είχαν μαζευτεί εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να σφραγίζονται θέσεις παρκαρίσματος όταν έβρεχε.

Δόθηκε από νωρίς βάρος στην τεχνολογική ανάπτυξη της εταιρίας αφού κατασκευάστηκε κεντρικό δίκτυο αποθήκευσης δεδομένων και διασύνδεσης των πάρκινγκ με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, μια ενέργεια που φάνηκε ιδιαιτέρως σημαντική στην μετέπειτα κατάσταση της πανδημίας με τους διοικητικούς υπαλλήλους να εργάζονται με ασφάλεια από το σπίτι τους.

Μια σημαντική ακόμα ενέργεια που έγινε με την ανάληψη των καθηκόντων τους ήταν η αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής των παρκινγκ δίνοντας βαρύτητα σε όλες τις ομάδες πολιτών.

Οι ίδιοι λένε ότι η επιτυχία της εταιρίας δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος, συμπεραίνοντας ότι έχουμε να δούμε αρκετές αλλαγές ακόμα…