MY KTEO

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Θρήνος για τον 23χρονο Ραφαήλ Νικόλαο Σκεμπέ που έχασε τη ζωή του σήμερα σε τροχαίο στον Κολοβρέχτη


Παίκτης του Γ.Α.Σ. Βασιλικού ο 23χρονος Ραφαήλ Νικόλαος Σκεμπές που έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Κολοβρέχτης, στη μεγάλη στροφή, κοντά στα Ψαχνά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός οδοστρώματος και βρέθηκε στο χείλος του ποταμού, κάτω από τον δρόμο.
Περαστικός οδηγός είδε νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο, ενημέρωσε τις αρχές για να φτάσουν στον τόπο του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και η πυροσβεστική για να ανασύρουν νεκρό τον 23χρονο.

Οι φίλοι του, με τους οποίους ήταν μαζί όλο το βράδυ, άρχισαν να τον αναζητούν όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα πήγε με το αυτοκίνητό προς τα Ψαχνά. Τα ξημερώματα και καθώς το τηλέφωνό του καλούσε, ανησύχησαν και ξεκίνησαν για να πάνε προς τα Ψαχνά. Στην περιοχή του Κολοβρέχτη είδαν την πυροσβεστική, ασθενοφόρο και αστυνομία.
Ο Ραφαήλ Νικόλαος Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΣΚΑΣΕ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΣΚΑ με τη Δάφνη Δαφνίου, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ έπαιξε ακόμα στον Κάδμο και πέρυσι στον ΓΑΣ Βασιλικού.