MY KTEO

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Σίμος Κεδίκογλου: «Ο κ. Παππάς έχει κάνει και άλλα. Θυμηθείτε τα σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας και τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα»


«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παππάς φάσκει και αντιφάσκει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εκθέτοντας τον ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι», καλώντας τους, παράλληλα, να θυμηθούν τα
σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας και τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα ακόμα και τον κολλητό τον  «Μανόλο του Παππά». Όπως τόνισε, η απόπειρα να βρουν δικαιολογίες είναι θλιβερή και αποκρουστική ειδικά, όταν επιχειρούν να αναμοχλεύσουν ιστορίες, κάνοντας λόγο για αντιπερισπασμό είτε με τη υπόθεση Novartis είτε με τη λίστα των Μέσων Ενημέρωσης, η οποία θα αναρτηθεί στη Διαύγεια. Ανέφερε, επίσης, ότι τίθεται θέμα Δημοκρατίας από τη στιγμή, που έγινε απόπειρα κατάλυσης της διάκρισης των εξουσιών, αλλοίωσης του Πολιτεύματος  και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης με σκοπό να ασκηθούν διώξεις σε δημοσιογράφους, αλλά  και για να βρεθούν στοιχεία εναντίον της κυρίας  Μαρέβα Γκραμπόφσκι και επί της ουσίας δεν απαντήθηκε απολύτως τίποτα.
Ταυτόχρονα, απαντώντας στο ερώτημα, εάν όλα αυτά ήταν εις γνώση του κ. Τσίπρα ο βουλευτής ήταν κατηγορηματικός,  ότι τα γνώριζε, εφόσον και ο κ Παππάς, αλλά και ο κύριος Παπαγγελόπουλος έχουν δηλώσει, ότι είχαν ενημερώσει τον κ. Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά  ο κ. Κεδίκογλου: «είχαν ενημερώσει το αφεντικό του μαγαζιού».
Τέλος, χαρακτήρισε απαράδεκτο και εξαιρετικά αποκρουστικό  το γεγονός, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αναμασάνε την «καραμέλα» Παπασταύρου τη στιγμή που με αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.