MY KTEO

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Στούπας:«Δεν συνεχίζω στο τιμόνι της ομάδας»



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Ψαχνών η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών.

Παρουσία του Προέδρου της ομάδας Γιώργου  Στούπα καθώς και των μελών του Διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός κατά τον οποίο ο Γενικός Γραμματέας της συνέλευσης Γιώργος Σίδερης παρουσίασε αναλυτικά όλα τα οικονομικά στοιχεία για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20. (Έσοδα-Έξοδα=106,967 ευρώ).
Πριν από την διαδικασία των εκλογών οι οποίες τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Στούπας προχώρησε σε μία απρόοπτη δήλωση σύμφωνα με την οποία ο ίδιος αποχωρεί από το τιμόνι και την θέση του Προέδρου καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος άλλη μια χρονιά»….
«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας θα χρειαστούν περίπου 200.000 ευρώ ώστε ο Ηρακλής Ψαχών να συμμετάσχει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής έτσι όπως διογανώνεται,χρήματα τα οποία δεν έχουμε και δεν υπάρχουν» ανέφερε ο Γιώργος Στούπας.
«Φέραμε τον Ηρακλή εδώ γιατί δεν μπορούσαμε να τον βλέπουμε άλλο στην κατάσταση που ήταν,δεν έχω όμως  την ψυχική δύναμη να το κάνω άλλη μια χρονιά,οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι,εγώ δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος,οπότε ξακάθαρα και χωρίς να αποτελεί τέχνασμα ή οτιδήποτε άλλο,εγώ δεν συνεχίζω» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Στούπας και σηκώθηκε από την καρέκλα του…

Όπως ήταν αναμενόμενο οι εκλογές δεν πραγματοποιήθηκαν και η συνέλευση έληξε άδοξα αφού άλλος ενδιαφερόμενος και άλλο ψηφοδέλτιο δεν υπήρξε και ο Ηρακλής Ψαχνών μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με διαφορά δεκαπέντε βαθμών από τον δέυτερο και  με μια  τρομερή εμφάνιση μεγάλης και επαγγελματικής ομάδας η οποία έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου και δεν το «σήκωσε» λόγω κλήρωσης, οδηγείται πλέον σε αδιέξοδο μετά την απόφαση του Προέδρου της Γιώργου Στούπα να δηλώσει την αποχώρησή του από το τιμόνι και αναζητούνται οι λύσεις ώστε η ομάδα να παραμείνει ζωντανή
https://psaxna.gr