MY KTEO

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Τρίτη, 21 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ: Θεατρική Παράσταση, «Η Λίμνη των Κύκνων»


Τρίτη, 21 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ: Θεατρική Παράσταση, «Η Λίμνη των Κύκνων» στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Η Αθηναϊκή Παιδική Σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση ‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ
ΚΥΚΝΩΝ’’ - Το παραμύθι των παραμυθιών” των Βασίλι Γκέλτσερ, Βλαντιμίρ Μπεκίτσεφ & μουσική Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι - Παιδική θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπαϊωάννου, χορογραφίες Δήμητρας Παγκάλου και σκηνοθετική επιμέλεια Αλέξανδρου Φιλιππόπουλου με τους ηθοποιούς Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκη Μ., Κοντό Α., Λάλου Κ., Παγκάλου Δ., Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε., Χρύσανθου Δ. και στο ρόλο του Τριβελίνου τον Αλέξανδρο Φιλιππόπουλο

Η Λίμνη των Κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο, στις φεγγαρόπετρες νυχτιές, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω στην αθωότητα. Κεντρικό θέμα της ιστορίας είναι η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρντ . Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε τον κακό.

Τιμές εισιτηρίων:  10€ γενική είσοδος, 8€ ανεργίας, ΑμεΑ, πολύτεκνοι

Προπώληση (θερινός Κιν/φος REX):  8€