MY KTEO

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

4ου bio-Mechanical festival: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. «Παρά-Μυθώ»με τίτλο «Παρά Τόπον»


Την Παρασκευή το απόγευμα στο Κόκκινο Σπίτι Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. «Παρά-Μυθώ», στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 4ου bio-Mechanical festival, που φέτος φέρει τον τίτλο «Παρά Τόπον».

Στην έκθεση συμμετέχουν και οι τρεις δομές της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στην Εύβοια (Ξενώνας Χαλκίδας, Οικοτροφείο Ερέτριας και Οικοτροφείο Χαλκίδας) και περιλαμβάνει έκθεσης φωτογραφίας, εργαστήρι εικαστικής θεραπείας, εικαστική έκθεση, καθώς και προβολή θεατρικού δρώμενου.
Η έκθεση θα διαρκέσει ώρες την Τετάρτη 29/7 και οι ώρες λειτουργίες της θα είναι 11:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00.

Οι άνθρωποι της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. ευχαριστούν την καλλιτεχνική ομάδα της έκθεσης τον κ. Θοδωρή Νικολάου, την κα Κατερίνα Στούπα, την κα Πατρίτσια Κουβέλη, την κα Ιωάννα Μερκουριάδου και την κα Εύα Ταυρή.
Ευχαριστούν επίσης τη διοργανώτρια επιτροπή της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. κα Αλεξάνδρα Τσαρούχα – Ε.Υ. Ξενώνα Χαλκίδας, κα Αγγελική Κουτσαυλή – Ε.Υ. Οικοτρ. Ερέτριας και κα Μαρία Παπανικολάου – Ε.Υ. Οικοτροφείου Χαλκίδας.
Καθώς και το Θέατρο Χαλκίδας για τη διοργάνωση του 4ου bio-Mechanical festival,το Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. για την παραχώρηση του Κόκκινου Σπιτιού.
Τέλος, ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς των εγκαινίων για την παραχώρηση των προϊόντων.