MY KTEO

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Χαλκίδα: Ανοιχτή επιστολή στα μέλη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης


Αγαπητοί συνάδελφοι της πόλης της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής της,
Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της εστίασης, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση  λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊου και τον
περιοριστικών μέτρων λόγω αυτού, εκφράστηκε η βούληση από μέλη στον κλάδο της εστίασης να ενεργοποιηθεί το Σωματείο μας ‘’ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’ με σκοπό να εκπροσωπηθεί ο κλάδος της εστίασης και να διεκδικήσει λύσεις στα προβλήματα μας μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες.

Κανένας δεν μπορεί να μας εκπροσωπήσει καλύτερα, αν εμείς οι ίδιοι δεν συσπειρωθούμε και οργανωμένοι να κάνουμε δυναμικές παρεμβάσεις για τον κλάδο μας.

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά, με απώτερο σκοπό την δυναμική επαναδραστηριοποίηση του σωματείου.

Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα από την συντονιστική μας ομάδα η οποία θα τρέχει τις διαδικασίες μέχρι τις εκλογές που έχουν καθορισθεί για την 1η Σεπτέμβρη του 2020, έχουν φέρει αποτέλεσμα και οι εγγραφές των μελών και καταστημάτων του κλάδου μας έχουν υπερβεί τις 100.

Τηλ. επικοινωνίας…..6936 638500 (Ιορδάνου Στέλιος – BOHEME CAFÉ BAR)

                     6937 373384 (Μπιθικούκης Ευάγγελος  - ΑΛΑΤΙ – MAESTRO HALL)

                     6907 323144 (Μιχαηλίδης Μιχάλης – Ginger all day)

                     6983 034651 (Ευθυμίου Βασίλης – GYROS GRILL)