MY KTEO

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Πολιτισιτκό πρόγραμμα στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων


Έως την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, στον χώρο δίπλα στον Λήλαντα, πίσω από τις σχολές του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό και διοργανώνεται από τον Δ. Χαλκιδέων, την Δ.Ε. Ληλαντίων, την Κοινότητα Βασιλικού, τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης
Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΛΗΛΑΝΤΟΣ
BY THE RIVER OF LILAS
6η ΔΙΕΘΝHΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – 6th  INTERNATIONAL CULTURAL MEETING

Την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 20:30, η βραδιά ανήκει στο μουσικό όργανο, που ένωσε τους Έλληνες, το μπουζούκι. Μια σπάνια συναυλία με τη συμμετοχή πολλών Ευβοέων δεξιοτεχνών του μπουζουκιού. Η εκδήλωση αφιερώνεται στον Πάνο Γεραμάνη και στο σπουδαίο του έργο, που αποτελεί σημαντική ιστορική παρακαταθήκη για τον λαϊκό μας πολιτισμό. Παρουσιάζει η Αθηνά Καμπάκογλου και ο Ανδρέας Ρουμελιώτης. Προλογίζει η Σούλα Παπαγεωργοπούλου.
Την Τρίτη 21 Ιουλίου η αυλαία πέφτει με μια εξαιρετική παράσταση σύγχρονου και κλασικού χορού από  τη σχολή χορού Dance Stage.
Οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στον χώρο δίπλα στον Λήλαντα, πίσω από τις σχολές του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό.
Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.