MY KTEO

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Ο Μίλτος Πασχαλίδης άνοιξε τον κύκλο των φετινών καλοκαιρινών συναυλιών στη Χαλκίδα (βίντεο)



Σαν έτοιμο από καιρό το κοινό της Χαλκίδας επεφύλαξε το Σάββατο το βράδυ, θερμή υποδοχή στον γνωστό τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Μετά από πολλούς μήνες η συναυλία αυτή του Μίλτου Πασχαλίδη δεν ήταν μόνο ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του, αλλά και η πρώτη συναυλία για  φέτος στη Χαλκίδα. Αν και το  Θέατρο Ορέστης Μακρής δεν ήταν κατάμεστο όπως είθισται στις καλοκαιρινές συναυλίες του Μίλτου Πασχαλίδη λόγω κορωνοϊού, το κλίμα ήταν όπως πάντα ζεστό και μελωδικό.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρέσυρε το κοινό σε ένα μελωδικό ταξίδι με νέες και παλιές δικές του, κι όχι μόνο, επιτυχίες. Από τις Κακές Συνήθειες και τις Βυθισμένες Άγκυρες μέχρι την Πηνελόπη, τον Τυμβωρύχο και τον Ακροβάτη και από την Χώρα των Αθώων και τις Περσείδες μέχρι το Καπηλειό, Τα Ξημερώματα και Τα Όνειρα του Μάρτη, ο Μίλτος Πασχαλίδης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δικαίως συγκαταλέγεται σε εκείνους τους εκπροσώπους του ελληνικού πενταγράμμου, που δεν κάνει υποχωρήσεις  και εκπτώσεις. Για αυτό κι έχει «πιστούς» ακροατές, που χρόνια τώρα, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρεθεί δηλώνουν παρόντες, έτοιμοι να σιγοτραγουδήσουν και να ταξιδέψουν μαζί του.

Ανάμεσα σε εκείνους που τον απήλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου, ήταν η Δήμαρχος Χαλκιδεών Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, η δημοτική σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων Γρανέτα Τσιβίκα και η Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας Λένα Υφαντή. Την συναυλία διοργάνωσε γνωστή μουσική σκηνή της Χαλκίδας με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Μαζί του επί σκηνής ήταν οι Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν, ερμηνεία),  Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), ενώ στην ηχοληψία ήταν ο Πασχάλης Κολέντσης, στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης και στην οργάνωση της παραγωγής ο Σταμάτης Στεβής.