MY KTEO

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει προ τετελεσμένων ή σε μια κατάσταση που λίγο απέχει από το να είναι εκβιαστική κι εσύ οφείλεις να πάρεις τις αποφάσεις σου, έχοντας συνείδηση του ότι το να προσπαθήσεις να διατηρήσεις ένα καθεστώς που σε βάζει πιο βαθιά στον «λάκκο» ελπίζοντας πώς κάποια στιγμή θα ανασάνεις, δεν είναι παρά μια μάταιη προσπάθεια και αν ζοριστείς πολύ το σωστό θα ήταν να... τα βροντήξεις όλα χάμω και να φύγεις, αφού το νέο ξεκίνημα που θα κάνεις έχει τις ευλογίες των ουρανών και θα πάει περίφημα ακόμη κι αν σε πρώτη φάση βλέπεις γύρω σου μόνον... πηχτό σκοτάδι!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί στο να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, παίρνοντας όμως υπόψη σου κι εκείνα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, θα χρειαστείς δηλαδή μια έρευνα σε βάθος. Ίσως πάλι να κλείσει ένας κύκλος σπουδών για να αρχίσει ο επόμενος. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου ενδέχεται να πέσεις θύμα της «κακιάς στιγμής», πολύ περισσότερο αν κινηθείς στο άγνωστο ή θεωρήσεις πως όλοι/ες έχουν καλές προθέσεις, πράγμα που... δεν συμβαίνει! Αν πάλι σου προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα με νομικές προεκτάσεις, να ξέρεις ότι δεν χωράνε συναισθηματισμοί.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να σε μυεί στα... άδυτα της οικονομίας κι εκεί που κάνουν κουμάντο τα μεγάλα συμφέροντα, μπορεί να πέσεις θύμα μιας ημιμάθειας ή της πλεονεξίας σου και τελικά εκεί που πας για «μαλλί», να βγεις... κουρεμένος/η, ας μην ανακατευτείς λοιπόν με πράγματα που δεν ξέρεις και δεν ελέγχεις αλλά σε ελέγχουν. Αν πάλι χάσεις κάτι και σε «πονέσει», αποδέξου την πραγματικότητα και μην επιχειρήσεις να ρεφάρεις γιατί θα μπεις πιο βαθιά στο πρόβλημα. Παράλληλα, με την χιαστί Άρη-Πλούτωνα ένα μέσον που χρησιμοποιείς φαίνεται να... τερματίζει τον βίο του!

Καρκίνος
Γενικά: Κατ’ αρχάς με την Σελήνη απέναντί σου τα ένστικτά σου κυριαρχούν κάθε λογικής κι επειδή λίγο θέλει να σε πιάσουν τα... αυτοκαταστροφικά σου οφείλεις να αντισταθείς σε ισχυρές παρορμήσεις για «να χύσεις την καρδάρα με το γάλα». Ίσως βέβαια να συμβεί και κάτι το δυσάρεστο που θα σε ρίξει ψυχολογικά, εκείνο όμως που χρειάζεσαι πραγματικά είναι να κόψεις οριστικά τους δεσμούς σου με οτιδήποτε σε κρατά πίσω. Αν πάλι σου προταθεί μια συνεργασία, ψάξε προσεκτικά τους οικονομικούς κινδύνους που μπορεί να κρύβονται από πίσω, αφού η εποχή των καλών προθέσεων παρήλθε ανεπιστρεπτί.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει την υγεία σου, μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια ή/και να απαλλαγείς οριστικά από οτιδήποτε «βρώμικο», λάβε τα μέτρα σου ωστόσο και για το ενδεχόμενο να εκτεθείς σε μια επιβλαβή ακτινοβολία. Ίσως βέβαια το κακό να χτυπήσει ένα pet ή φυτά που καλλιεργείς κι όχι μόνον τυχαία αφού υπάρχουν και οι κακόβουλοι/ες. Επιπλέον, στα εργασιακά σου πολλά θα κριθούν από προειλημμένες αποφάσεις, που είναι αδιαπραγμάτευτες και είτε θα συνταχθείς με αυτές, είτε θα περάσεις σε μια νέα φάση κλείνοντας πίσω σου την... πόρτα!

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω η τάση σου είναι να αναζητήσεις μια πλήρη ταύτιση σε συναισθηματικά ζητήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα την βρεις κιόλας. Από εκεί και ύστερα υπάρχει το ενδεχόμενο να «κολλήσεις» σε μια κατάσταση, πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στην πορεία αλλά... μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς! Αν πάλι έχεις παιδιά φαίνεται να τα απασχολεί κάτι σοβαρό κι επειδή το κρύβουν θα πρέπει να λειτουργήσεις έξυπνα και υποστηρικτικά, ξεπερνώντας ίσως και κάποια δικά σου ταμπού. Επιπλέον, με την χιαστί Άρη-Πλούτωνα καλείσαι να καταπολεμήσεις ριζικά ότι απειλεί την υγεία σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί έναν δρόμο χωρίς επιστροφή σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα κι αν κάτι «στραβώσει» σημαίνει πως ο κύκλος του έκλεισε οριστικά. Ίσως πάλι να «σου βάλει το μαχαίρι στον λαιμό» ένα πιστωτικό ίδρυμα αλλά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να καταφύγεις σε «λύσεις» μέσω της παραοικονομίας και βάζω εισαγωγικά γιατί μάλλον θα μπεις πιο βαθιά στο πρόβλημα. Υπάρχει βέβαια κι ένα πιο απλό ενδεχόμενο, να προβείς δηλαδή σε μια εκκαθάριση πραγμάτων ή/και μια απολύμανση στον χώρο σου. Παράλληλα μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε φίλο/η.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να καλύψεις κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις. Από εκεί και ύστερα βάλε... μπροστά το ερευνητικό σου δαιμόνιο, αφού έχεις δίκιο να υποψιάζεσαι ότι.. κάτι κρύβεται από πίσω! Κι όχι πως θα γλιτώσεις τα κακά συναπαντήματα, θα είσαι όμως προετοιμασμένος/η. Μπορείς ωστόσο να λειτουργήσεις και σε μια διαφορετική κατεύθυνση, ασχολούμενος/η με τα... μυστήρια του κόσμου τούτου και κρατώντας απόσταση από οτιδήποτε θλιβερό ή «τοξικό» εμπεριέχει η καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί υποχρεωτικά έξοδα και αν δεν θες να στερηθείς κάτι βασικό περιόρισε τις αγορές σου. Ίσως μάλιστα να πάθει μια «χοντρή» ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς, ενώ αν ταξιδέψεις... μην πηγαίνεις γυρεύοντας στο άγνωστο! Επιπλέον όσον αφορά στα επενδυτικά σχέδιά σου να ξέρεις ότι υπάρχουν μηχανισμοί που χειραγωγούν καταστάσεις και θα σταθείς πολύ τυχερός αν συμπέσουν οι βλέψεις σας, επειδή ωστόσο το αντίθετο είναι πιο πιθανό, μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα και μην τα παίξεις όλα για όλα. Ίσως πάλι να διαπιστώσεις ότι ένας συγγενής σου «παίζει βρώμικα».

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου αναγορεύει το θυμικό σου σε πρωταρχικό παράγοντα κι εδώ τα σενάρια είναι δύο. Είτε δηλαδή αφορμής δοθείσης «θα σε πάρει από κάτω» και θα προβείς σε ενέργειες που απορρέουν από τα χαμηλότερα των ενστίκτων σου, είτε θα αντιμετωπίσεις με επιτυχία τους «δαίμονες» σου, σε μια διαδικασία ολικής κάθαρσης. Η τελευταία μπορεί να επιτευχθεί και σε καθαρά σωματικό επίπεδο. Παράλληλα η χιαστί Άρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντί σου και θα προσπαθήσουν να σου... αρπάξουν ότι μπορούν, φρόντισε λοιπόν να... αποτύχουν!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω βάζει τον πήχη πολύ ψηλά ή αν προτιμάς πιο... βαθιά σε θέματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας, που σημαίνει ότι μια αδιάφορη στάση από την πλευρά σου θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες στο μέλλον, όταν πια τα... κρυμμένα θα βγουν στην επιφάνεια! Αν «δεις» κάτι λοιπόν, μην αδιαφορήσεις, ενώ καλό είναι να προβείς σε μια γενική αποτοξίνωση. Ίσως πάλι το πρόβλημα να μην είναι δικό σου αλλά ενός κοντινού σου προσώπου. Επιπλέον, η χιαστί Άρη-Πλούτωνα θα κρίνει πολλά, είτε ευνοηθείς από μια καταστροφή, είτε γνωρίσεις από πρώτο χέρι την... σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω πάει να... σου «κόψει» το όνειρο στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής προσαρμογής σε έναν κόσμο που απέχει πολύ από το να είναι αγγελικός. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι παρέες και οι γνωριμίες σου, ίσως όμως να δεις την... γλύκα και μέσα από την συμμετοχή σου σε μια ομάδα, που «πουλάει» ιδεολογία, κρύβοντας τους αληθινούς σκοπούς της. Εσύ βέβαια μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι θες ποντάροντας στην ικανότητά σου να... διαφεύγεις αλλά γιατί να μπλέξεις σε παλιοκαταστάσεις; Επιπλέον, η χιαστί Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί υπόγειες κινήσεις στην δουλειά σου.


astrology.gr