MY KTEO

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ιατρικός Σύλλογος Ευβοίας: Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό που καταφέραμε τους τελευταίους μήνες για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις


Ο  Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας παρακολουθώντας  με αγωνία την αύξηση της διασποράς του Covid -19  σε διάφορες περιοχές της χώρας μας , αποφάσισε να εκδώσει Δελτίο Τύπου για την αναγκαία τήρηση όλων των πρωτοκόλλων κοινωνικής αποστασιοποίησης στην περιοχή μας κατά την διάρκεια
του καλοκαιριού .

  Ενόψει λοιπόν της τουριστικής περιόδου και λόγω της ανησυχητικής αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων , οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους , υπενθυμίζοντας πως ο ιός είναι παρών και πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό που καταφέραμε τους τελευταίους μήνες για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.

  Αγαπητοί συμπολίτες συνεχίζουμε να  τηρούμε ευλαβικά τις αποστάσεις (2 μέτρα ο ενας από τον άλλο), δεν συγχρωτιζόμαστε  ( σε μπαρ , καφετέριες , ταβέρνες κ.α. ) , φροντίζουμε την υγιεινή των χεριών και το σημαντικότερο όλων φοράμε ΜΑΣΚΑ, σε ολους τους κλειστούς και  ανοιχτούς χώρους ,εφόσον δε μπορεί να τηρηθεί η αναγκαία απόσταση .

Με την επιμονή μας στα μέτρα αυτά πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε για άλλη μια φορά να ανακόψουμε το ρυθμό ανόδου της φονικής επιδημίας.