MY KTEO

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να τελειώσει κάτι επώδυνα, αν σκεφτείς όμως τι θα γινόταν αν συνεχιζόταν ως τοξική κατάσταση, μάλλον θα... χαμογελάσεις! Ίσως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα προσφιλές σου πρόσωπο.. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό αναζητάς τρόπους για να λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα αλλά με το ένα... χαστούκι να διαδέχεται το άλλο η μόνη σωτηρία σου είναι να... απαρνηθείς τα υλικά αγαθά! Αλλιώς κινδυνεύεις να αντιδράσεις με τρόπο που θα σε μπλέξει χειρότερα. Αν πάλι θελήσεις να καταγγείλεις παράνομες δράσεις, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για όλα.

Ταύρος
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί τελεσίδικες εξελίξεις σε μια σημαντική υπόθεσή σου, είτε νομική είτε περιουσιακή Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά κάποιος/α μπορεί να «τυφλωθεί» από την ζήλεια του και να προβεί σε ακρότητες. Ίσως πάλι να δεχθείς την επίσκεψη ανεπιθύμητων... όντων και να χρειαστεί να κάνεις γενική απολύμανση. Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου καλείσαι να «ξετρυπώσεις» τους «κακούς», που επιχειρούν να σε φέρουν προ τετελεσμένων αλλά και να εκμεταλλευτείς το σεξαπίλ σου για να ξεκλειδώσεις «πόρτες», ίσως... και τα δύο! Περί αθωότητας πάντως... ουδείς λόγος να γίνεται...

Δίδυμοι
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί προσωπικές εκμυστηρεύσεις που όμως λένε την μισή αλήθεια, αφού υπαγορεύονται από το πάθος, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις και την δυσπιστία σου μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να δεις κάτι άσχημο κατά την διάρκεια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό να «δείχνει» την υγεία σου, καλό είναι να ρυθμίσεις την διατροφή σου, προσέχοντας συνάμα για αλλοιωμένα τρόφιμα ή/και καλλυντικά και να μην ζορίσεις τον εαυτό σου για κανέναν λόγο. Πρόσεξε ακόμη μην εκτεθείς σε χημικά.

Καρκίνος
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα σε… προειδοποιεί να διερευνήσεις οτιδήποτε κρύβεται πίσω από μια οικονομική προοπτική ή επένδυση, σε κάθε περίπτωση όμως έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα και για να κερδίσεις θα πρέπει «να πας με τα νερά τους». Επιπλέον, ένα πάθος σου μπορεί να σε καταστρέψει, γι’ αυτό συγκρατήσου, ειδικά αν υπάρχει και ερωτική ίντριγκα στην μέση! Μάλιστα με την Σελήνη στον Σκορπιό, αν τελικά «πέσεις στη λούμπα», έχεις... μηδαμινές πιθανότητες να αντισταθείς αποτελεσματικά, ακόμη κι αν ξέρεις πώς κινδυνεύεις να πάθεις μεγάλη ζημιά, είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά.

Λέων
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή στην χρήση καλλυντικών ή άλλων σκευασμάτων ομορφιάς, αφού μια μόλυνση θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Επιπλέον, σε φέρνει σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από πάθη κι εμμονές, με κίνδυνο να μπλέξεις άσχημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου, μέσω της οποίας όμως θα αποκαλυφθούν πολλά… κρυμμένα! Αν πάλι δεχθείς μια επίσκεψη στον χώρο σου να ξέρεις πως δεν θα εξελιχθεί ομαλά, ενώ «παρατράγουδα» αναμένονται και σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα

Παρθένος
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δύσκολη κατάσταση για ένα pet που φροντίζεις, ενώ όσον αφορά στις... ερωτοδουλειές, σε καθιστά κοινωνό όχι και τόσο ευχάριστων καταστάσεων που γίνονται παρασκηνιακά. Το πιο σημαντικό όμως για σένα είναι το να προστατευθείς από τις δυσάρεστες συνέπειες μιας ακατάλληλης διατροφής. Επιπλέον Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να αντλήσεις πληροφορίες επί παντός επιστητού, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου είναι πιθανόν να «πέσεις» πάνω σε κάτι δυσάρεστο.

Ζυγός
Γενικά: Με την χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι πιθανόν να συμβεί κάτι το δυσάρεστο στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης ή να διαπιστώσεις ότι όλα υπαγορεύονται από μια ερωτική αντιζηλία ή μια κακία που δεν έχει όρια. Επιπλέον, να προσέξεις τις παρέες σου αφού μπορεί να σε παρασύρουν στην «κόλαση»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό «ρίχνει μαύρο» στις προσδοκίες σου για μια ανεμπόδιστη ροή χρημάτων, αφού για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις και μάλιστα σε βαθμό που σε καθιστά άμεσα εξαρτημένο από άλλους, Ίσως πάλι να πέσεις θύμα περιθωριακών στοιχείων γι' αυτό καλού-κακού μην έχεις τίποτε αξίας επάνω σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός θλιβερού επεισοδίου. Επιπλέον όμως επηρεάζει την καριέρα σου και τις σχέσεις σου με «ισχυρούς» και επειδή ημίμετρα δεν χωρούν, είτε θα ταχθείς ολόψυχα και άνευ όρων με κάποιον/α, είτε θα αποχωρήσεις οριστικά από το παιχνίδι. Πάντως, το να εκδικηθείς, ανεξάρτητα με το ότι θα το... ευχαριστηθείς, δεν σε συμφέρει αφού θα ανοίξει βεντέτα, που δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν είναι καθόλου στα καλά της και αν βρεθείς προ δύσκολων καταστάσεων, δεν αποκλείεται να χάσεις τον έλεγχο και να προβείς σε ακρότητες.

Τοξότης
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα προσδίδει έναν μυστηριακό και αινιγματικό τόνο στην καθημερινότητά σου, εδώ βέβαια «παίζουν» από μυστήρια του σύμπαντος και απόκρυφες γνώσεις, μέχρι καθημερινές δοσοληψίες που έχουν κάτι το ύποπτο ή… κολασμένο! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό, αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο ξεπερνούν... κάθε φαντασία κι αν αποπειραθείς να πάρεις θέση θα σε φάει κι εσένα η... μαρμάγκα! Ίσως πάλι να δεις έναν εφιάλτη, σε κάθε περίπτωση όμως κάνε ότι μπορείς για την διατήρηση της εσωτερικής σου γαλήνης και της σωματικής σου ευεξίας.

Αιγόκερως
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα συνηγορεί στην ενίσχυση των οικονομικών σου, μέσα από κληρονομιές ή αποζημιώσεις αλλά και με έναν «υπόγειο» τρόπο, πρόσεξε ωστόσο αφού η ενδεχόμενη έλλειψη νομιμοποίησης ωστόσο θα σε αναγκάσει να «ξεπλύνεις» τα κέρδη σου, θέτοντας ίσως τον εαυτό σου στο στόχαστρο των αρχών αλλά και των παράνομων κυκλωμάτων! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό, σε... περιτριγυρίζουν άτομα που δεν είναι δα και τα καλύτερα παιδιά και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα κρατήσεις σε απόσταση, αφού ότι άλλο κι αν κάνεις, απλά θα μεγεθύνεις το πρόβλημα σου!

Υδροχόος
Γενικά: Με την χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα, κάθε σχέση ή διαπραγμάτευση καθορίζεται από όχι και τόσο φανερά κίνητρα, είτε αυτά είναι σεξουαλικά, είτε... εκδικητικά! Ίσως πάλι να συμβεί κάτι το δυσάρεστο σε έναν δικό σου άνθρωπο ή συνεργάτη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει κοντά σου ένα ισχυρό άτομο, το οποίο όμως δεν κάνει «εκπτώσεις» σε αυτά που ζητά από σένα, σε αντάλλαγμα της στήριξής του κι αν τελικά ενδώσεις, κινδυνεύεις να γίνεις υποχείριό του ή να χάσεις την ελευθερία σου. Αν πάλι αντιδράσεις, θα βρεθείς σε δύσκολη θέση, με άλλα λόγια... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Ιχθύες
Γενικά: Η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί ερωτικές αντιζηλίες στην δουλειά σου, ικανές να διαμορφώσουν ένα νέο σκηνικό κυριαρχίας και... υποταγής! Κατά τα άλλα οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα υγείας και διατροφής, παίρνοντας «τελειωτικές» αποφάσεις, ενώ έχε τον νου σου στα ζώα ή τα φυτά σου, αφού απειλούνται από κάτι σοβαρό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, αν όμως έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση θα προκύψουν αντιφατικά δεδομένα κι άκρη δεν θα βγάλεις. Επιπλέον ένας συγγενής ή γείτονάς σου συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα.


astrology.gr