MY KTEO

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Βραβεύτηκε ο Νίκος Παπάνταζης


Βραβεύτηκε στη χθεσινή εκδήλωση της ΕΠΣ Εύβοιας ο αθλητικογράφος Νίκος Παπάνταζης για την προσφορά του και ιδιαίτερα συγκινημένος ο κ. Νίκος είπε το δικό του ευχαριστώ:
Ασφαλώς και αισθάνομαι ιδιαίτερη  χαρά για την απόφαση του κορυφαίου αθλητικού,
ποδοσφαιρικού φορέα  της Εύβοιας, της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  δηλαδή, να μου απονείμει  σήμερα τιμητική  πλακέτα  αναγνωρίζοντας  προφανώς την τεσσαρακονταετή  ανιδιοτελή προσφορά μου στην τοπική και όχι μόνο αθλητική δημοσιογραφία.
Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής  ποδοσφαιρικής μας ένωσης και τον καθένα ξεχωριστά από τα μέλη της για την απόφαση τους  να με τιμήσουν και μάλιστα τώρα πια που δεν είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχιμης  αθλητικής δημοσιογραφίας έχοντας αφήσει το χώρο στους νέους και φυσικά έχω  υποχωρήσει στις πίσω γραμμές δράσης   παραδίδοντας  και την σκυτάλη για να το …τρέξουν καλυτέρα το έργο της αθλητικής ενημέρωσης.
Θα μου επιτρέψετε να  αφιερώσω την  τιμητική πλακέτα στους αθλητικούς ρεπόρτερ-συντάκτες  ερασιτέχνες και επαγγελματίες  που δεν είναι κοντά μας καθώς έχουν ταξιδέψει στην γειτονιά των Αγγέλων. Τάκης  Μάτζαρης,Γιάννης Καπνίσης,Σωτήρης Λύτσιος,Αντώνης Καρδαμήλας,Ανδρέας Λύρας,Κώστας Καραμουσουλάκης,Γιάννης Ορφανάκος και επίσης να την μοιραστώ  με  όλους του νέους επαγγελματίες και ερασιτέχνες που καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ από τη μια άκρη της Εύβοιας μέχρι την άλλη και προσπαθούν για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση σας και αν κάνουν και κάνα  λαθάκι φανείτε μεγαλόψυχοι και μην τους δείξετε κίτρινη κάρτα!.
Και πάλι σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και του χρόνου να είμαστε εδώ χωρίς το άγχος του κορωνοϊού..