MY KTEO

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Χαλκίδα: Οι καταστηματάρχιες της εστίασης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου


Συνάντηση είχε αντιπροσωπεία του ''ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ'' με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας Γιάννη Γεροντίτη. Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση όπου ''τέθηκαν στο τραπέζι'' τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μας στο νομό μας και αν μπορεί το Επιμελητήριο να βοηθήσει από την πλευρά του τους επαγγελματίες του κλάδου με ότι πρόσφορο μέσο διαθέτει.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος, οι εξωπραγματικοί έλεγχοι που διενεργούν τα κάθε είδους ελεγκτικά κλιμάκια που δέχονται εντολές και στραγγαλίζουν τις επιχειρήσεις μας, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, η στήριξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσω δράσεων και προγραμμάτων που τρέχουν, και η ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεών μας και μέσω της μείωσης της μισθολογικής δαπάνης.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Γεροντίτης, δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει τις προτάσεις μας στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Ευβοίας, σε κάθε αρμόδιο υπουργείο και επίσης το Επιμελητήριο και προσωπικά ο ίδιος θα είναι δίπλα στον Σωματείο ''Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ'' σε όλες του τις διεκδικήσεις.