MY KTEO

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

«Φουλ επίθεση» από τον Νίκο Κόκκο κατά της ομάδας των Κονιστρών – Η ανακοίνωση του Α.Ο Κονιστρών και η θέση του Α.Ο. Αυλωναρίου

Βολές κατά της παλιά του ομάδας εξαπέλυσε ο ποδοσφαιριστής πλέον του Α.Ο. Μονοδρίου, Νίκος Κόκκος. Ο γνωστός ευβοιώτης ποδοσφαιριστής
ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Α.Ο. Κονιστρών και το 2010 μετακόμισε στον Α.Ο. Κύμης. Από το Γενάρη του 2015 μέχρι και πριν λίγες μέρες ο Νίκος Κόκκος άνηκε στο δυναμικό του Α.Ο. Αυλωναρίου, οπότε και αφέθηκε ελεύθερος. Επιλογή του ποδοσφαιριστή ήταν την νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνιστεί με την ομάδα του Μονοδρίου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Την περασμένη Παρασκευή όμως, ο Νίκος Κόκκος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «έπαιξε φουλ επίθεση» κατά του Α.Ο. Κονιστρών και του παράγοντά της κ. Βάρσου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Κόκκου:
Προ λίγο ημερών έμαθα οτι ο κύριος Βάρσος παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας Κονιστρών έκανε μία κίνηση η οποία δεν τιμά την ομάδα της Κονίστρας ούτε και τους παράγοντες αυτής, χωρίς την συγκατάθεσή μου και πλήρης άγνοιας μου ζήτησε το ποδοσφαιρικό δελτίο μου απο την ομάδα του Α.Ο Αυλωναριίου, που αγωνιζόμουν ως την περσινή σεζον. Με λυπεί το γεγονός ότι μετα απο τόσα χρόνια που τίμησα τα χρώματα τη Κονίστρας κ έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, υπάρχουν άνθρωποι όπως και τότε έτσι και τώρα που με " ύπουλο " τρόπο προσπαθούν να καθορίσουν το ποδοσφαιρικό μου μέλλον.

Η απάντηση του Α.Ο. Κονιστρών
Όπως ήταν αναμενόμενο την επόμενη κιόλας μέρα, η ομάδα των Κονιστρών θέλησε να απαντήσει με ανακοίνωση, στις βαριές κατηγορίες του ποδοσφαιριστή κάνοντας λόγο για διχόνοια και ξεκαθαρίζοντας ότι για την ίδια το θέμα θεωρείται λήξαν. Παρόλα αυτά με την ίδια ανακοίνωση ανοίγει μια νέα πληγή, αφού υποστηρίζει ότι ναι μεν έδειξε ενδιαφέρον, αλλά… μειοδότησε.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Α.Ο. Κονιστρών αναφέρει:
Όπως είναι γνωστό ουδεμία μεταγραφή πραγματοποιείται χωρίς διαβούλευση και ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του ενδιαφερόμενου ποδοσφαιριστή.
Όταν ο ΑΟ Αυλωναρίου μας πληροφόρησε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι προς μεταγραφή, ο ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, απλώς μάλλον μειοδότησε.
Όπως τότε έτσι και τώρα ο ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ στέκεται δίπλα στον ποδοσφαιριστή. Σήμερα εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, χωρίς ενοχές και δικαιολογίες.
Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΔΙΧΟΝΟΙΑ όπως και η ΝΙΚΗ έχουν πολλούς πατεράδες. Το θέμα για τον ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ θεωρείται λήξαν.

Δημήτρης Φραγκούλης: Δεν υπήρξε καμία επαφή του Α.Ο. Αυλωναρίου με τη νέα ομάδα του ποδοσφαιριστή
Το eviatop επικοινώνησε με τον Ταμία της ομάδας του Α.Ο. Αυλωναρίου Δημήτρη Φραγκούλη, ο οποίος ξεκαθάρισε, όσο αυτό γίνεται, το τοπίο. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Φραγκούλη όντως υπήρξε επικοινωνία με την ομάδα του Α.Ο. Κονιστρών για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. «Ο Νίκος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας ήταν ελεύθερος ανά πάσα στιγμή να φύγει, αφού από μέρους μας δεν υπήρχε καμία απαίτηση ή δέσμευση. Όπως και έγινε τώρα. Αυτό είπαμε και στους ανθρώπους του Α.Ο. Κονιστρών και τους παραπέμψαμε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή» είπε ο κ. Φραγκούλης και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επαφή του Α.Ο. Αυλωναρίου με τη νέα ομάδα του κ. Κόκκου.