MY KTEO

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας σας ενημερώνει ότι συμφώνως με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) της Ε.Μ.Υ. κακοκαιρία θα επικρατήσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης (17-09-2020) που θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά με κύρια
χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους .
Κατόπιν αυτών, οι Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες όλων των σκαφών της ευρύτερης περιοχής Βορείου και Νοτίου Ευβοϊκού, παρακαλούνται όπως προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό, ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας άσκοπη δραστηριοποίηση τους κατά χρόνο ισχύος έκτακτου δελτίου καιρού .
Επιπρόσθετα οι ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες να μεριμνήσουν χωρίς αναβολή για την ασφάλιση των ως άνω σκαφών.
Αποφυγή δραστηριοτήτων σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον μέχρι βραδινές ώρες της Κυριακής 20-09-2020 .
Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΒΕΤΣΙΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ