MY KTEO

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Κατερίνα Περλεπέ: "Όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο θα πρέπει να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας"

Σε καταγγελία είχε προχωρήσει προ ημερών ο Σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για το περιστατικό covid 19 που νοσηλεύτηκε προ ημερών στο Νοσοκομείο και όπως χαρακτηριστικά γράφουν στην καταγγελία, απαιτούν σε ανάλογα περιστατικά που θα ακολουθήσουν, οι εργαζόμενοι
να μπαίνουν σε καραντίνα μέχρι την λήψη αρνητικού αποτελέσματος του τεστ και να λειτουργήσει, σε καθημερινή βάση, ο αναλυτής αποτελεσμάτων για τον covid 19.

Το Eviatop επικοινώνησε με την πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων Κατερίνα Περλεπέ η οποία και τόνισε πως «από την αρχή της πανδημίας το Νοσοκομείο Χαλκίδας έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία περιστατικά covid 19 χωρίς να μολυνθεί κανείς επαγγελματίας υγείας στο Νοσοκομείο μας». Η κα Περλεπέ αναφέρθηκε βέβαια και στην ατομική ευθύνη λέγοντας πως «όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο θα πρέπει να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της δικής τους υγείας, αλλά και των ασθενών. Ο κορονοϊός είναι εδώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε ένα τέτοιο περιστατικό θα πρέπει να απομακρυνόμαστε από την υπηρεσία μας.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα πρέπει να τηρούνται με ευλάβεια, ώστε όλοι να είμαστε ασφαλείς»
, κατέληξε η κα Περλεπέ.