MY KTEO

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Φορτισμένες οι τοποθετήσεις τον δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης

Φορτισμένες συναισθηματικά ήταν οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξης της Δήμαρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη συζήτηση του θέματος των πλημμυρών της 9ης Αυγούστου.
«Από την πρώτη στιγμή υπάρχει άμεση επαφή με τον κάθε έναν πολίτη. Περάσαμε τα σπίτια ένα προς ένα. Εμείς ήμασταν εκεί» είπε μεταξύ άλλων η Ευαγγελία Παλαιολόγου και συμπλήρωσε: «Είχαμε πόλεμο και έχουμε πόλεμο».
Ο Μπάμπης Κώσταρος τόνισε ότι δεν μπορουν να αποδίδουν ευθύνες εκείνοι που ήταν σε θέση ευθύνης και αρμόδιοι για τον Λήλαντα από το 2010 έως το 2018 σε εκείνους που ανέλαβαν το 2018. Αναφερόμενος προφανώς στον πρώην Αντιδήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη και στις ευθύνες που απέδωσε στην περιφερειακή αρχή, αφού τα ρέματα και τα ποτάμια μέχρι το ’18 ανήκαν στους Δήμους.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος  Ληλαντίων Δημήτρης Σέρρας υπογράμμισε ότι όλοι οι αρμόδιοι εργάστηκαν με μέθοδο κάτω από αντίξοες συνθήκες για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του φαινομένου και να βοηθήσουν όλους τους πληγέντες τις πρώτες δύσκολες ώρες. «Είναι η τελευταία ευκαιρία να γίνουν έργα στον Λήλαντα. Αν δεν γίνουν τώρα, δεν θα γίνουν ποτέ» κατέληξε ο Αντιδήμαρχος.