MY KTEO

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Συγχαρητήρια επιστολή Γιάννη Γεροντίτη προς τους Φάνη Σπανό και Γιώργο Κελαϊδίτη για την πρωτοβουλία τους να στηρίξουν την τοπική επιχειρηματικότητα

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Προέδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννης Γεροντίτης, στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ευβοίας, κ. Γεώργιο Κελαΐδίτη, με αφορμή την πρωτοβουλία που αναπτύσσουν για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας μέσω Προγράμματος Επιδότησης, αλλά και για την δυναμική πρωτοβουλία που κατέβαλαν για την άμεση αποκατάσταση  των ζημιών του περιβάλλοντος χώρου και ταυτόχρονα των πληγέντων από τις πλημμύρες που έπληξαν την κεντρική Εύβοια τον περασμένο Αύγουστο. 

Η Επιστολή έχει ως ακολούθως.  

Κύριε Περιφερειάρχη, κύριε Αντιπεριφερειάρχη,  

Με αφορμή, την προδημοσίευση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, της Πρόσκλησης για το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» και εκτιμώντας ως απολύτως ωφέλιμη την υλοποίηση του, επιθυμώ να σας εκφράσω ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Θεσμοθετημένου Φορέα για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, την πλήρη ικανοποίηση μου. 

Είμαι  βέβαιος ότι η εν λόγω δράση, την οποία τόσο πιστέψατε  προσωπικά, θα στηρίξει πραγματικά τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από την πανδημία, δεδομένου ότι με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, διασφαλίζεται ότι στην αγορά θα υπάρξει επαρκής ρευστότητα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της νόσου.  

Την ίδια ώρα, μετά την επόμενη μέρα από την θεομηνία των πλημμυρών του  Αυγούστου που έπληξε τους δημότες και τους επιχειρηματίες της κεντρικής Εύβοιας και δοθείσης της ευκαιρίας, θα ήθελα, όπως δεχθείτε τα προσωπικά μου συγχαρητήρια και ευχαριστίες, καθώς και αυτές των Μελών του ΔΣ μας, για την προσπάθεια που καταβάλατε και για τα έμπρακτα αποτελέσματα αυτής, στην δυναμική πρωτοβουλία της άμεσης αποκατάστασης των ζημίων του περιβάλλοντος χώρου και ταυτόχρονα των πλημμυροπαθών, εις τρόπον ώστε, να επανέλθουν το ταχύτερο δυνατό στην πρότερη κατάσταση. 

Εκτιμώ βάσιμα σε κάθε επόμενο εποικοδομητικό μας διάλογο σε θέματα στήριξης και ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και προσμένω τις μελλοντικές έμπρακτες ενέργειες που θα αναπτύξετε προς αυτή την κατεύθυνση.