MY KTEO

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

΄Έχει κάθε λόγο να χαμογελάει


Πρώτη δύναμη στις εκλογές του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας η Ανεξάρτητη Κίνηση εργαζομένων και η Ιωάννα Ιωάννου έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Ο Σύλλογος άλλαξε σελίδα μετά από πολλά χρόνια και η κα Ιωάννου ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει τον αγώνα πιο μαχητικά:

«Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για τη μαζική συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα όσους μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη!

 Αυτή η εμπιστοσύνη μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε πιο μαχητικά, πιο διεκδικητικά τον αγώνα μας, προς όφελος όλων των εργαζομένων.

 Έχουμε συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε!

 Είμαστε με τους εργαζόμενους για τους εργαζόμενους, με τους πολίτες για τους πολίτες, στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, για να δώσουμε μαζί τη μάχη για τις Πανελλαδικές διεκδικήσεις, αλλά και για να δώσουμε λύσεις στα χρόνια προβλήματα του χώρου μας.

 Οι καιροί μας επιβάλλουν, επιτακτικά, να συσπειρώσουμε τον κόσμο γύρω από ένα δυνατό σωματείο, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και θα μπορεί να παλέψει...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!»