MY KTEO

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Το «κράξιμο» από αθηναϊκό ΜΜΕ για τις αντιδράσεις πολιτών για το στολισμό της Παραλίας: Χαλκίδα: Σταυροφορία ετοιμάζουν κάτοικοι που είδαν το 666 στον γιορτινό στολισμό(ΒΙΝΤΕΟ)


Η Χαλκίδα έπαιξε σε κάποια αθηναϊκά μέσα χθες και όχι για το στολισμό της Παραλίας, αλλά για τις αντιδράσεις στο facebook κάποιων πολιτών για το στολισμό που όπως χαρακτηριστικά και χιουμοριστικά σχολιάζει το Λούμπεν, ετοιμάζουν …σταυροφορία. Εξαιρετική η εισαγωγή του άρθρου για όσους έχουν χιούμορ. Οι υπόλοιποι έτσι κι αλλιώς, βλέπουν συνωμοσίες παντού, από τα εμβόλια για τον covid, μέχρι το χριστουγεννιάτικο στολισμό. Το «κράξιμο» στους …σταυροφόρους γίνεται με έντεχνο τρόπο… Το άρθρο του Λούμπεν αναφέρει μεταξύ άλλων:   Χαλκίδα: Σταυροφορία ετοιμάζουν κάτοικοι που είδαν το 666 στον γιορτινό στολισμό. Μέσα από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της παραλίας ετοιμάζεται να κυριεύσει τη Χαλκίδα ο Σατανάς. Μία μικρή δαιμονική εισβολή φαίνεται πως έχουν να αντιμετωπίσουν οι φιλήσυχοι πολίτες της Χαλκίδας. Το αποδεικτικό στοιχείο είναι το πασίγνωστο σατανικό έμβλημα που σχηματίστηκε (τυχαία; δε νομίζουμε) από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην παραλία της πόλης.

Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, ο Διάβολος έχει πολλά ποδάρια και στην πόλη της Χαλκίδας δείχνει να έχει γιορτινά ποδάρια.» Και βέβαια δεν σταματάει εκεί. Το άρθρο ολοκληρώνεται με τις αντιδράσεις των κατοίκων στο Αίγιο που έδωσαν πρώτοι το παράδειγμα:

Δε θα περάσει έτσι εύκολα ο Σατανισμός κυρίες και κύριοι. Ας μην ξεχνάμε τους στρατιώτες του Χριστού από το Αίγιο που πρώτοι έδωσαν το καλό παράδειγμα: