MY KTEO

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Τι έργα αρχίζουν από το Δήμο Χαλκιδέων στο Ληλάντιο το Φεβρουάριο

 


Εντός του  Φεβρουαρίου, πρόκειται να ξεκινήσουν, καθώς ήδη έχουν εγκριθεί οι σχετικές διαδικασίες από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων:

• Αποκατάσταση καθέτων οδών Λευκαντίου και Κάμπου Βασιλικού, Δ.Ε. Ληλαντίων, με αποκατάσταση και των αγωγών ομβρίων υδάτων και αποχέτευσης, Το έργο θα περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Χρυσανθέμων(παράλληλη της Ποσειδώνος - παραλιακής οδού) και των καθέτων οδών που καταλήγουν στην Ποσειδώνος, καθώς και ασφαλτόστρωση της οδού από το Λύκειο Βασιλικού έως την παραλία.
• Αποκατάσταση Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικού. Το έργο θα περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης όλων των βλαβών, καθώς και ασφαλτόστρωση του περιβάλλοντος χώρου και κατασκευή νέου ανοιχτού Γηπέδου μπάσκετ. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν πλακοστρώσεις στον περιβάλλοντα χώρο και συνολικός ελαιοχρωματισμός εσωτερικά και εξωτερικά. Οι μελέτες εκπονήθηκαν με συνεννόηση του μελετητή με τα Αθλητικά Σωματεία και τους φορείς.
• Αποκατάσταση οδών και τοιχίων αντιστήριξης, πέριξ του ποταμού Λήλαντα, στον Άγιο Νικόλαο Δ.Ε. Ληλαντίων. Το έργο θα περιλαμβάνει αποκατάσταση όλων των τοιχίων κατά μήκος της οδού Μπουρτζίου, κατασκευή αγωγών ομβρίων καθώς και ασφαλτοστρώσεις των οδών που περιλαμβάνονται στη μελέτη.