MY KTEO

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Σπανός στο Eviatop: «Η πρώτη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος θα είναι αυτή που έχει ζητηθεί με τους 4 Δημάρχους της Εύβοιας και τους βουλευτές


«Το ζήτημα των αιολικών πάρκων είναι μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση, απαιτεί ενέργειες άμεσες αλλά και στρατηγικές. Στο αυτό το πλαίσιο θα γίνει σειρά συναντήσεων με τον Υπουργό Περιβάλλοντος. Η πρώτη συνάντηση οφείλει να είναι-και θα είναι-αυτή που έχει ζητηθεί με τους τέσσερις Δημάρχους της Εύβοιας και τους βουλευτές»
, δήλωσε στο Eviatop ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.  Το Eviatop επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη, μετά τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου από το Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά και αφορούσαν στην απόφαση της ΠΕΔ να κανονίσει συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς στην οποία θα πάνε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νίκος Σουλιώτης και οι πρόεδροι δυο επιτροπών. Ξεκαθάρισε το θέμα ο Περιφερειάρχης, η πρώτη συνάντηση θα είναι με τους δημάρχους και τους βουλευτές και σε δεύτερο χρόνο θα γίνει και η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ και τους προέδρους των Επιτροπών.