MY KTEO

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Εμβολιασμός κατ' οίκον


Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», προχωράει στην καταγραφή ατόμων που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά δεν δύναται να μετακινηθούν, ώστε στη συνέχεια να ορισθούν τα ραντεβού για τον κατ' οίκον εμβολιασμό, με το μονοδoσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Από το Κέντρο Υγείας, θα συσταθεί κινητή μονάδα, αποτελούμενη από γιατρό και νοσηλευτή/τρια, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο εμβολισμός των πολιτών αυτών σύμφωνα με το πρωτόκολλο με πλήρη ασφάλεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα - Παρασκευή 7.00 π.μ -3.00 μ.μ στα τηλέφωνα: 2228350204 & 2228071563. Για την καταγραφή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο και ΑΜΚΑ.

Ο εμβολισμός αποτελεί μία μεγάλη κατάκτηση της ιατρικής επιστήμης και το σημαντικότερο όπλο που έχει η ανθρωπότητα ενάντια στην πανδημία. Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, λαμβάνει ενεργό ρόλο στην Εθνική Εκστρατεία Εμβολισμού των πολιτών κατά του Covid-19 και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των κοινωνικά αδύναμων δημοτών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ