MY KTEO

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Θεοδώρα Ακριώτη: Με σύνθημα και κορωνίδα το Δικαιοσύνη στην οικονομία, στην εργασία, στην κοινωνία, στην ζωή, προχωράμε!


Στην  Προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρούσα και η περιφερειακή σύμβουλος και μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Θεοδώρα Ακριώτη η οποία σε post στα social ανέφερε: 

Αυτό το 3ήμερο εμείς τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συμμετέχουμε στην πανελλαδική «Προγραμματική Συνδιάσκεψη» του κόμματος. Ο τίτλος «Προγραμματική Συνδιάσκεψη» καταφέρνει από μόνος του να περιγράψει ακριβώς αυτή την κορυφαία για εμάς δημοκρατική διαδικασία κατά την οποία καλούμαστε να παρακολουθήσουμε, να τοποθετηθούμε, να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε, να διορθώσουμε ή να παραδεχτούμε, τελικώς να επεξεργαστούμε και να συνδιαμορφώσουμε τις θέσεις μας για την επόμενη μέρα. Στον αντίποδα του επιτελικού και αυταρχικού τρόπου θεώρησης και διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, όλα τα μέλη του κόμματος, ανεξαρτήτως θέσης, από το μικρότερο χωριό και το πιο απομακρυσμένο νησί, παρά τις δυσκολίες των διαδικτυακών διαδικασιών εργαζόμαστε πάνω στο πολιτικό σχέδιο που θα προτείνουμε στον ελληνικό λαό, αξιοποιώντας τόσο τα πλεονεκτήματα της διεύρυνσης όσο και την εμπειρία από την πρώτη διακυβέρνηση της Αριστεράς με τα λάθη και τις ατολμίες μας. Μέσα σε νέες προκλήσεις χωρίς όμως την δαμόκλειο σπάθη της εποπτείας και των μνημονίων ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκπονεί το σχέδιο της επόμενης διακυβέρνησης και ετοιμάζεται για την ανατροπή και την προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται επιτακτικά η κοινωνία μας. Με σύνθημα και κορωνίδα το Δικαιοσύνη στην οικονομία, στην εργασία, στην κοινωνία, στην ζωή, προχωράμε!