MY KTEO

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Η Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε. διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου Skills4Sports


Η Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε. διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου Skills4Sportsτην Τετάρτη 21.07.2021 στις 10.00 π.μ.

Το  έργο  “Skills4Sports” συντονίζεται από την Αναπτυξιακή Ευβοίας και υλοποιείται  στο  πλαίσιο  της  1ης  Πρόσκλησης  Στρατηγικών  Έργων  του Προγράμματος  Πολυμερούς  Διασυνοριακής  Συνεργασίας  ENI  «Θαλάσσια  Λεκάνη  της  Μεσογείου 2014-2020».

Η Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε. διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου Skills4Sports«Αύξηση της απασχολησιμότητας των νέων ΕΕΑΚ (Εκτός Εκπαίδευσης, Απασχόλησης και Κατάρτισης), μέσω της καταπολέμησης της έλλειψης επαγγελματικών ικανοτήτων στον αθλητικό τομέα» την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στις 10.00π.μ. στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Διοικητήριο) στη Χαλκίδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με τη φυσική παρουσία περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης της μέσω της πλατφόρμας ZOOM https://us02web.zoom.us/j/84764677536?pwd=UjEybkZPVkE0WXNtTXRPc0gvcGRQZz09

MeetingID: 847 6467 7536 | Passcode: 332714

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του έργου Skills4Sportsκαι των δράσεων του σε περιφερειακό, εθνικό και διακρατικό επίπεδο. Ενώ στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναλύσουν τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές για τη νεολαία, την εκπαίδευση, την απασχόληση και τον αθλητισμό στον Νομό Ευβοίας, σε μία προσπάθεια σύνδεσής του με την στόχευση και το σχεδιασμό του έργου.

Σημειώνεται ότι σκοπός του έργου «Skills4Sports» είναι να αυξήσει την απασχολησιμότητα των νέων της Μεσογείου, ειδικά  αυτών  που  ανήκουν  στην  κατηγορία  των  ΕΑΑΚ  (νέοι  με  λιγότερες  ευκαιρίες  εκπαίδευσης, απασχόλησης και κατάρτισης), μέσω της δημιουργίας νέων επαγγελματιών για τον αθλητικό τομέα (και τον τομέα των e-Sports).

Μετά το πέρας της ενημερωτικής εκδήλωσης θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου η οποία είναι προγραμματισμένη στον ίδιο χώρο στις 1.30 μ.μ.

Το έργο Skills4Sports

Το  έργο  Skills4Sports  υλοποιείται  στο  πλαίσιο  της  1ης  πρόσκλησης  Στρατηγικών  Έργων  του Προγράμματος  Πολυμερούς  Διασυνοριακής  Συνεργασίας  ENI  «Θαλάσσια  Λεκάνη  της  Μεσογείου 2014-2020»  από  την  Αναπτυξιακή  Ευβοίας  Α.Ε.  (υπό  την  ιδιότητα  του  Επικεφαλής  Δικαιούχου)  σε συνεργασία με τους ακόλουθους επτά (7) εταίρους - δικαιούχους: (α) TREK Development A.E./Ελλάδα, (β) MaltaFootball Association/ Μάλτα, (γ) International Cooperation SouthSouth/ Ιταλία, (δ) CatalanAssocia-tionCluster of Sports Industry/ Ισπανία, (ε) Salfit Development Association/ Παλαιστίνη, (στ) Sports for Life/ Παλαιστίνη και (ζ) ReneMoawadFoundation/ Λίβανος.

Προϋπολογισμός

Συνολικό κόστος : €2.9 million

Συνεισφορά Ε.Ε: €2.6 million (90%)

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.enicbcmed.eu/projects/skills4sports