MY KTEO

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Xαλκίδα: Με το σύνθημα «Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Υγεία» απαντούν εργαζόμενοι στο κλίμα αστυνομοκρατίας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού

 





Με το σύνθημα «Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Υγεία - Μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία» και «Τέρμα πια στην κοροϊδία, δώστε λεφτά για την Υγεία», απαντούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας και εργατικά σωματεία της περιοχής στο κλίμα αστυνομοκρατίας που επικρατεί στο πλαίσιο της κινητοποίησης στην πύλη του νοσοκομείου, με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού.

 

Αυτή την ώρα γίνονται δύο κινητοποιήσεις εργαζομένων, η μία στην πύλη του νοσοκομείου και η άλλη στην περιοχή των ΚΤΕΛ, πλησίον της πύλης του νοσοκομείου.

 

Οι συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν το κλίμα αστυνομοκρατίας που επικρατεί, με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και ανδρών των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί στο χώρο της κινητοποίησης. Παράλληλα καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου γίνεται η κινητοποίηση.