MY KTEO

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

O Κώστας Μαρκόπουλος ανανέωσε την εγγραφή του αλλά δεν θα ψηφίσει στις εκλογές της ΝΟΔΕ


Ανανέωσε την κάρτα μέλους στη Νέα Δημοκρατία και βέβαια την επανεγγραφή του στην ΝΔ ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, υποδηλώνοντας την σταθερότητα του στην πολιτική ιδεολογία την οποία υπηρετεί συστηματικά. Τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Με τον τρόπο αυτό έκλεισε "κακά και υποβολιμαία" στόματα και δικαίωσε την πολιτική του πορεία δεκαετιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασίσει να απέχει από τις εσωκομματικές διαδικασίες. Δεν θα πάει, λένε οι συνεργάτες του να ψηφίσει για πρόεδρο και μέλη Νομαρχιακής Επιτροπής στην Εύβοια. Αν αναμιγνυόταν θα ήταν ίσως λίγο διαφορετικά τα πράγματα λένε στα «πηγαδάκια».

Ο γιατρός σιγά σιγά παίρνει αποστάσεις ασφαλείας, χωρίς να αρνείται τα πιστεύω του αλλά και χωρίς να δειλιάσει να επικρίνει όλα τα κυβερνητικά λάθη. Είναι προφανές ότι δεν επιθυμεί να μεταπηδήσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Β βαθμού με κομματικά βάρη. Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει το προσκλητήριο σε όλο το πολιτικό φάσμα με στόχο κάτι ποιοτικό και ιδιαίτερα δυνατό. Εξάλλου το ενδιαφέρον για την κίνηση του φαίνεται από το γεγονός ότι συζητιέται πλέον και στα πολιτικά πηγαδάκια και στους 5 νομούς της Στερεάς Ελλάδας.